Hvad er der på dit skrivebord, Makena Kelly?

0
217

Makena Kelly har dækket politik siden begyndelsen af ​​Trump-administrationen, da hun boede i Washington, DC; hun tilføjede teknologipolitik, da hun begyndte at arbejde for The Verge i 2018. Personalet her fik et glimt af hendes arbejdsområde for nylig under en Slack-diskussion, og efter at alle havde beundret, hvor attraktivt det var, vidste vi, at vi var nødt til at præsentere Makena på vores næste “What's” på dit skrivebord?”

Hvad dækker du her på The Verge?

Jeg laver stadig meget tech-politisk arbejde, men mit fokus har ændret sig i løbet af de sidste par år. Siden sidste præsidentvalg har jeg været mere interesseret i, hvordan politikere, deres medarbejdere og politiske grupper bruger sociale medier til at nå ud til vælgere.

Et hængende stativ skaber et separat arbejdsområde. Et hængende stativ skaber et separat arbejdsområde.

Fortæl mig om dit skrivebord. Hvor fik du den, og hvordan besluttede du dig for, hvor den skulle placeres?

Dette bliver et løbende tema for dette interview, men det er et billigt skrivebord fra Wayfair. Det er udsolgt nu, men jeg købte det udelukkende fordi det var relativt billigt og enkelt. Da jeg arbejdede udenfor kontoret før pandemien, havde jeg ikke brug for et skrivebord derhjemme. Men jeg kastede mig ud og købte en et par måneder efter at have arbejdet hjemmefra. Lejemarkedet i NYC er vildt, og jeg ved aldrig, hvor jeg skal bo et givet år, så jeg vil holde fast i dette skrivebord, indtil jeg finder en lejlighed, hvor jeg skal bo i et stykke tid.

Dette skrivebord har boet overalt i denne lejlighed på dette tidspunkt. Da jeg først flyttede ind, havde jeg den op ad væggen, hvor min seng er, men så var blændingen fra vinduerne forfærdelig, så jeg flyttede den ind i stuen. Den var alt for stor til at have i stuen og gjorde det umuligt at være vært for folk, så jeg flyttede den tilbage ind i soveværelset mod vinduet. Men så blev jeg verbalt slæbt af en teenager, så jeg flyttede den til hvor den er nu (børn kan ikke se mig her).

Fortæl mig om din stol.

Igen, det er billigt, og jeg hader det. Det er fra Amazon, og jeg anbefaler det ikke. Det knirker højt, og jeg skal sidde utrolig stille, hvis jeg optager et podcast eller tv-hit. Stolen er meget bedre end den køkkenskammel, jeg plejede at sidde på, så jeg kan ikke brokke mig for meget.

Jeg elsker den måde, du har brugt et hængestativ på for at adskille dine mellemrum.

Tak! Dette er en ny tilføjelse. Der er kun et lille skab i lejligheden, så jeg beholder mine tunge frakker, jakker og lange kjoler på tøjstativet. Da jeg ikke har en dedikeret kontorplads, fungerer stativet som en væg, der adskiller mit soveområde fra mit arbejdsområde. Det har fungeret godt indtil videre!

Lysbjælker på bagsiden af ​​skærmen tilbyder diffust skæv belysning. Lysbjælker på bagsiden af ​​skærmen tilbyder diffust skæv belysning.

Fortæl os om den teknologi, du bruger. Du må have et af de bedst organiserede skriveborde, jeg har set.

Jeg bruger en 16-tommer Macbook Pro fra 2019, som jeg bekvemt har gemt under mit skrivebord på sin egen hylde. Derfra forbinder jeg den til min Anker USB-C dockingstation (som er velcroed i bunden af ​​mit skrivebord); dette har en masse porte, så jeg kan tilslutte min 1TB Seagate eksterne harddisk, Logitech C920S HD Pro Webcam, Logitech G305 mus og alle mulige andre ting. Jeg bruger en iPad Pro som en dedikeret Slack-skærm ved at bruge Sidecar, og det har været en game-changer.

Logitech C920S HD Pro Webcam

 • 60 USD
 • 70 USD
 • 15 % rabat

Fuld HD 1080P webcam med autofokus, lyskorrektion og en privat lukker.

 • 60 USD hos Amazon
 • 60 USD ved Best Buy

Jeg forsøger at holde unødvendige ting væk fra mit skrivebord for at forblive organiseret, så denne under-skrivebordet-løsning har været så nyttig. Da jeg kun har ét vindue i min lejlighed på første sal, der vender ud mod et busstoppested, får jeg ikke meget naturligt lys. For at afhjælpe det købte jeg disse Govee Smart RGB Light Bars, som jeg har tilsluttet til bagsiden af ​​min skærm. Jeg er lam, så jeg bruger dem ikke som regnbue-gamer-lys, men jeg kan styre den hvide temperatur, og da de går bag skærmen, har jeg ikke brug for en lampe på mit skrivebord. Lysene kom med små vedhæftede filer, der bare klæber til bagsiden af ​​skærmen. De rocker! Jeg elsker dem og anbefaler dem stærkt!

Men min yndlingsdel af skrivebordet er min skærm. Jeg købte Acer K272HL-skærmen, fordi det var en anstændig pris for en 27-tommer skærm for et par år tilbage. For et par uger siden pakkede jeg den ind med hvid washi-tape, så den ville passe til mit tastatur og min mus. Jeg købte et hvidt VIVO-skærmstativ for at fuldføre opsætningen. Det er ikke den bedste løsning, men det var nøjsomt og trækker det hele sammen!

Endelig har jeg tilsluttet min Nintendo Switch til tv'et, hvor min kæreste og jeg har spillet på en måde. for meget Pokemon: Legends of Arceus på det seneste.

100px) height=

Govee LED Smart Light Bars

 • 73 USD
 • 87 USD
 • 17 % rabat

Lyse bjælker, der synkroniserer med dine skærmbilleder og lyde.

 • $73 hos Amazon

Jeg elsker den kurv, du har nedenunder til kablerne.

Tak, den er for det meste der for at skjule alle de kabler, der løber ned fra mit skrivebord, fordi jeg ikke gider lave nogen rigtig kabelstyring. Jeg har også alle mine andre mikrofoner, notebooks og tilfældige kabler derinde.

En kurv til kabler... En kurv til kabler…
...og en gaveæske til kosmetik og en optager. …og en gaveæske til kosmetik og en optager.

Og jeg kan se, at du har en anden kurv til en fjernbetjening og dine kosmetik.

Denne keramiske gaveæske er en af ​​mine yndlings ting, som jeg ejer. I løbet af foråret og sommeren finder jeg alle mulige undskyldninger for at besøge Brooklyn-loppen. Æsken er fra et par vintage-sælgere, der går forbi @KathyHatesSurprises på Instagram.

Da jeg nu arbejder hjemme det meste af tiden, har jeg et par læbeprodukter og Mejuri-øreringe derinde, som jeg kan smide på inden Zoom-interviews og -møder. Jeg gemmer også min troværdige Sony ICD-UX560 stemmeoptager derinde (som jeg stadig bruger! Beklager, iPhone-optagerreportere!) og mine Airpod Pros.

Sony ICD-UX570 digital stemmeoptager

 • 72 USD

Bærbar indbygget stereomikrofon og stemmestyret optager. Opdateret version af ICD-UX560.

 • $72 hos Amazon

Det er fantastisk tapet. Og jeg forstår, at du farvekoordinerede dit skrivebordssæt (inkluderet stearinlys!).

Hvis jeg skal sidde på dette sted så mange timer om ugen, skal mit skrivebord være behageligt at se på og udløse en form for glæde. Lige nu bruger jeg et Pokemon-tapet af elektrisk type, der matcher mit iPad-tapet og min bordmåtte. Jeg kan godt lide varme toner, fordi de får min teknologi til at føles meget mere hyggelig. Jeg har fuldstændig tilpasset alt muligt på min Macbook. Fremhævsfarven er grøn i stedet for blå, og jeg bruger sjove desktop-ikondesigns af en kunstner, hvis Patreon jeg abonnerer på ved navn “pikaole.” De laver også søde dyretapeter, som jeg ofte bytter ud med!

Jeg forsøger også at have friske blomster på mit skrivebord, udelukkende fordi de gør mig glad.

Friske blomster og Pokémon-tapet Friske blomster og Pokemon tapet