Mandy-instruktøren Panos Cosmatos' næste film er en mareridts-sci-fi-romance

0
156

Panos Cosmatos, instruktør af Mandy and Beyond the Black Rainbow, instruerer og co-skriver en ny film sammen med manuskriptforfatteren Maegan Houang. Filmen, der hedder Nekrokosm, har ingen premieredato, men vil blive produceret og udgivet af A24 i samarbejde med XYZ Films. Det betegnes som et “fantastisk fantasimareridt” – hvor “dybt inde i en mærkelig galakse bliver to kærester revet fra hinanden, mens de forsøger at overleve en ondsindet invasion.”

Houang har skrevet for den fremragende Starz sci-fi-serie Counterpart og den kommende miniserie Shōgun, mens Cosmatos er bedst kendt for filmen Mandy fra 2018, der stillede Nicolas Cage op imod en voldelig neo-hippie-kult. (En yderst mindeværdig motorsavsduel – langt fra den mærkeligste ting i filmen – blev refereret kort i den nye Cage-metafilm The Unbearable Weight of Massive Talent.)

Der er ikke meget endnu flere detaljer om Nekrokosm ud over en pressemeddelelse, der først blev afsløret af The Hollywood Reporter. Så det er ikke klart, om den vil følge Mandys vej som en surrealistisk, men (relativt) konventionelt actionfilm, eller om vi kunne se noget mere som den slow-burn-tur fra 2010's Beyond the Black Rainbow – en film, der ikke nåede samme brede publikum men etablerede instruktørens karakteristiske retro-psykedeliske stil, samt en hang til at udforske den mørke side af modkulturel idealisme. Men pressemeddelelsen omtaler det som et “sci-fi-epos”, som i det mindste lover noget tiltalende ambitiøst for alle, der har ventet på et nyt Cosmatos-projekt.