Polestars mest overkommelige elbil kommer til USA

0
187

Den svenske elbilproducent Polestar bringer sin mest overkommelige model til USA. Den langrækkende, enkeltmotorede Polestar 2 har måske ikke så meget ydeevne som varianten med dobbeltmotorer, men den vil helt sikkert være mere tilgængelig.

Enkeltmotoren var tidligere kun kan forudbestilles i USA. Fra denne uge begynder leveringer af denne variant. Interesserede bilkøbere kan også prøvekøre elbilen, hvis de vil, på Polestars to dusin detailhandelssteder rundt om i landet.

Den enkeltmotorede Polestar 2 starter ved $45.900 sammenlignet med $51.200 for dobbeltmotorversionen. Polestar siger, at prisen kan komme ned til $33.400 efter kvalificerede føderale og statslige incitamenter. (Den føderale skattefradrag for elbiler er $7.500, mens nogle stater, såsom New Jersey, tilbyder så meget som $5.000 i yderligere incitamenter.)

Den enkeltmotorede Polestar 2 starter ved $45.900

Miljøstyrelsen har anslået, at Polestar 2's langrækkende enkeltmotormodel har 270 miles køreafstand. Den har den samme batteripakke på 78 kWh som versionen med to motorer, der sender 231 hestekræfter og 243 pund-fods drejningsmoment til forhjulene. Og når det er tid til at oplade, kan Polestar 2 acceptere 150 kWh DC-hurtigopladning, hvilket betyder, at en opladning på 80 procent er mulig på 40 minutter.

Polestar, der startede som Volvos præstationsundermærke, har i de seneste år vist sig som en af ​​de mere interessante elbilvirksomheder på markedet. Virksomheden – som er ejet i fællesskab af Volvo og Volvos moderselskab, Geely – annoncerede for nylig planer om at blive børsnoteret ved at fusionere med et særligt opkøbsselskab eller SPAC.

Polestar har kun udgivet to køretøjer indtil videre: Hybridcoupéen Polestar 1 til $155.000 og Polestar 2. Denne serie vil vokse med udgivelsen af ​​Polestar 3 SUV i 2022, Polestar 4 kompakt SUV i 2023 , og Polestar 5 (født Precept) sportssedan i 2024. Virksomheden afslørede også et slankt roadster-koncept kaldet Polestar O2.

Den enkeltmotorede Polestar 2 ser ikke ud til at skelne fra versionen med dobbeltmotorer. Da jeg testede modellen med to motorer sidste år, kom jeg imponeret over det skarpe design og det oprindelige Android Automotive-operativsystem.

Polestar tilbyder to valgmuligheder: “Plus” og “Pilot.” Plus Pack ($4.000) byder på en ny mekanisk varmepumpe for at udvide rækkevidden, et panoramaglastag i fuld længde, et Harman Kardon-lydsystem med 13 højttalere og WeaveTech vegansk indvendig polstring. Pilotpakken ($3.200) tilbyder førerassistancefunktioner som adaptiv fartpilot og blindvinkelregistrering.