Den seneste Pixel 6-opdatering har slået notifikationsvibrationerne meget ned

0
244

Det lyder måske bekendt, men der er noget galt med den seneste softwareopdatering til Googles Pixel 6-telefoner. Da Google justerer den version af Android, den distribuerer til telefoner, der kører dens tilpassede Tensor-chip, har der været nogle mærkelige problemer, men i stedet for problemer med Wi-Fi eller en langsom fingeraftryksscanner, påvirker det denne gang en anden nøglefunktion: meddelelser. De dukker stadig op på telefonen lige så regelmæssigt, men af ​​en eller anden grund er styrken af ​​vibrationen nu væsentligt svagere, end den var før.

Justering af vibrationsindstillingerne har ingen effekt

I Jeg har haft min telefons lyde indstillet til lydløs i årevis, så enhver forskel i beskeden buzz er straks et problem. Det er også mærkbart blødere for indgående opkald, og nogle mennesker har rapporteret manglende telefonopkald som et resultat.

Justering af telefonens styrkeskyder ser ikke ud til at have nogen effekt, hvilket antyder, at problemet er en fejl snarere end noget bevidst. En plakat på Reddit påpegede, at folk bemærkede det samme under Android 12.1 beta, men det ser ud til at have fundet vej til produktionsudgivelsen uden svar eller justering. Droid-Life bemærkede, at efter at en liste over ændringer i marts Pixel-opdateringen dukkede op den 7. marts, tilføjede Google en linje, der siger, at den indeholder “Løs til problem, der forårsager svagere haptisk feedback under visse forhold” den 8. marts.

Hvorfor ændrede Google det, og var det med vilje? Jeg ved det ikke, og på trods af at have anmodet om flere oplysninger, har virksomheden ikke svaret. Alle, jeg har talt med med en Pixel 6, har bemærket ændringen i deres telefoner, fra venner til andre Verge-medarbejdere, mens en række indlæg på sociale medier og kommentarer tyder på, at det påvirker stort set alle med en af ​​enhederne.

Mindst et par personer har sagt, at de kan lide ændringen, men hvis du ikke er en af ​​dem, skal du muligvis vente på endnu en opdatering eller installere en anden app, der lader dig justere vibrationer direkte .