Samsungs kunstinspirerede Frame TV er til salg i dag til sin bedste pris nogensinde

0
346

Nu hvor Samsungs nye Frame TV'er kan forudbestilles, sælges 2021-modellen til et nyt rekordlavt niveau i flere konfigurationer indtil den 5. april (eller så længe lager haves). Typisk $1.499,99, Woot sælger det HDR-kompatible, 55-tommer QLED TV for $899,99, hvilket er $100 billigere end det tidligere lavpris, vi så under Black Friday og i optakten til Super Bowl. 65-tommer modellen er også til salg for 1.399,99 USD i stedet for 1.999 USD, og ​​begge tv leveres med et års garanti fra Samsung.

Mens 2021-modellen mangler den matte, anti-reflekterende skærm, der findes på dette års model, er de begge designet til at vise kunstværker, når de ikke er i brug, så de lettere kan smelte sammen med dit hjems indretning. Når de er tændt, fungerer de som Alexa-udstyrede 4K-tv'er, der understøtter en 120Hz opdateringshastighed og et sundt udvalg af streaming-apps.

Samsung F rame TV 2018

Samsung The Frame LCD TV (2021)

 • 900 USD
 • 1.500 USD
 • 41 % rabat

Samsungs The Frame er et smart 4K-tv designet til at passe direkte ind i dit hjems indretning. QLED-panelet kan problemfrit skifte fra at vise det indhold, du ser på, til inaktive scener med dekorativ kunst. Rammen kan også prale af HDR, en 120Hz opdateringshastighed og en bevægelsessensor for at sikre, at nogen er der for at se dens omgivende kunsttilstand.

 • $900 hos Woot (55-tommer)
 • $1.400 hos Woot (65-tommer)

Hvis smart belysning er mere din ting, giver Philips Hue i øjeblikket 15 procent rabat på en række populære smarte pærer, lysbånd, lamper og andre varer, der er anført på denne destinationsside som en del af sit mix og match-salg. For at få rabatten skal du købe mindst ét ​​produkt fra tre kategorier: pærer, stemning og tilbehør. Rabatten på 15 procent vil derefter blive anvendt automatisk, så længe du foretager dit køb inden den 5. april.

Lige nu kan du for eksempel samle to 75W hvide og farvede E26 smarte pærer (normalt 89,99 USD) med en Hue Bridge (normalt 59,99 USD), et valgfrit tilbehør, der giver dig mulighed for at indstille belysningsrutiner, styre forskellige scener og tilslutte op til 50 lys. Du kan derefter smide en 80-tommer Gradient Lightstrip og få alle fire varer for omkring $280, hvilket nogenlunde svarer til en $50 i rabat.

Kombineret betyder det, at du kan tilføje noget ret cool smart belysning i hele dit hjem for lidt mindre. Du kan bruge de smarte pærer til at indstille forskellige nuancer af hvidt lys lige fra varmere til køligere, og yderligere tilpasse dem med justerbare smarte timere. Gradient Lightstrips er i mellemtiden i stand til at vise en række farver på samme tid, så du kan tilføje et strejf af farve bag din skærm, hvis du skulle montere en bag dit skrivebord. Du kan også parre pærerne og Lightstrip med din eksisterende opsætning via Hue Bridge, som bruger Zigbee-protokollen, hvilket giver dig mulighed for at styre det hele med de mest populære smarthome-økosystemer, inklusive Apple HomeKit, Google Assistant og Amazons Alexa.< /p>

Philips Hue E26 smartpærer (to-pack)

 • 77 USD
 • 90 USD
 • 15 % rabat

Philips' Bluetooth-aktiverede smartpærer har enkel funktionalitet og giver mulighed for en bred vifte af farver, hvilket giver dig en hurtig måde at styre din belysning på. Bemærk, at den nuværende rabat på 15 procent kun er tilgængelig, hvis du køber dem som en del af mix and match-pakken.

 • $77 hos Philips Hue
Philips Hue Gradient Lightstrip (80-tommer)
 • 153 USD
 • 180 USD
 • 15 % rabat

Philips Hue Gradient Lightstrip blander flere farver på én gang og kan bruges som baggrundsbelysning til dit tv, bag din skrivebord, køkken og meget mere. Bemærk, at rabat på 15 procent kun er tilgængelig, hvis du køber dette som en del af mix and match-pakken.

 • $153 hos Philips Hue
=philips hu

Philips Hue Bridge

 • 51 USD
 • 60 USD
 • 15 % rabat

Hue Bridge giver dig mulighed for at indstille belysningsrutiner, styre forskellige scener og tilslutte op til 50 lys. Bemærk, at rabat på 15 procent kun er tilgængelig, hvis du køber dette som en del af mix and match-pakken.

 • $51 hos Philips Hue

Relateret

Philips Hue tilføjer en hel masse nye lys, inklusive et 'lysrør'

Vi betragter den kraftfulde LG Gram 17 som den bedste bærbare computer til fans af store skærme, nemlig fordi den tilbyder en stor 17-tommer skærm, men alligevel forbliver overraskende let. På trods af dens massive skærm fandt vi faktisk, at den kun var en lille smule tungere end 13-tommer MacBook Air. Vi kunne også godt lide, at den bærbare computer tilbyder støjsvag drift, 12 timers batterilevetid og et fantastisk tastatur, et, der er en fornøjelse at skrive på og giver en overraskende mængde rejse.

Normalt 1.949,99 $, Best Buy sælger i øjeblikket konfigurationen med 16 GB RAM, en 2 TB SSD, Intel Iris Xe Graphics og en 11. generation af Intel Core i7 Evo-processor til 1.499,99 $ – den bedste pris, vi har set for denne særlige konfiguration – som en del af butikkens endagsudsalg på diverse LG produkter. Det gør Windows 11-maskinen mere overkommelig end den model, vi testede sidste år, som tilbød en 1TB SSD og oprindeligt solgte for $1.799,99. Læs vores anmeldelse.

LG Gram 17 (16 GB RAM/2 TB SSD)

 • 1.500 USD
 • 1.950 USD
 • 24 % rabat

< p>LG Gram 17 er vores valg for den bedste letvægts 17-tommer bærbare computer til køb i 2022.

 • 1.500 USD ved Best Buy

Apples mest overkommelige iPad blev lige, ja, mere overkommelig i en begrænset periode. Det skyldes, at Walmart og Amazon i øjeblikket tilbyder den 64 GB, Wi-Fi-udstyrede model til 309 USD i stedet for 329 USD, hvilket matcher den bedste pris på entry-level tablet til dato.

På trods af at have udråbt et design, der ligner sin ottende-gen-forgænger, har den seneste iPad en hurtigere A13 Bionic CPU, der erstatter Apples A12 Bionic fra 2018. Den kommer også med et 12 MP ultrabredt frontvendt kamera med understøttelse af Apples Center Stage-funktion – som er designet til at holde dig centreret i rammen under videoopkald – samt en 10,2-tommer True Tone-skærm, der justerer farvetemperaturen baseret på dit miljø. Den mangler nogle af de mere premium-funktioner, der er reserveret til 2022 iPad Air og nyere iPad Pro-modeller, men den er fortsat en af ​​de bedre tablets for de fleste mennesker, især med rabat.

2021 iPad (Wi-Fi, 64 GB)

 • 309 USD
 • 329 $
 • 7 % rabat

Apples seneste iPad på begynderniveau repræsenterer en lille opdatering med en ny A13 Bionic-chip og et 12 MP frontkamera, der understøtter Apples Center Stage-funktion.

 • $309 hos Walmart
 • $309 hos Amazon

Relateret

Her er de bedste iPad-tilbud lige nu

Sådan er iPad'en på $329 sammenlignet med sin sidste generations forgænger

Mere tilbud til at starte din weekend med

 • Amazon tager i øjeblikket mellem $50 og $150 i rabat på adskillige Theragun massageapparater, hvilket betyder, at mange af disse modeller er til salg til deres bedste pris til dato. Theragun Mini, for eksempel, er tilgængelig for $159 i forskellige farver, hvilket er en $40 rabat, vi ikke ofte ser.
 • Hvis du ejer et Apple TV, sælges den seneste Siri Remote for rekordlave $49,99 ($10 rabat) hos Verizon. Vi foretrak denne fjernbetjening frem for sin forgænger, da den kan prale af et bedre design og inkluderer strøm-, lydstyrke- og mute-knapper. Læs vores anmeldelse.
 • Jabras Elite 7 Pro-øretelefoner har aldrig været billigere, nu hvor Amazon sælger dem i udvalgte farver til $179,99 ($20 i rabat). Vi fandt ud af, at øretelefonerne tilbyder fremragende stemmekvalitet og forbedret batterilevetid sammenlignet med deres forgænger, men vi ønskede, at de var i stand til at oprette forbindelse til to enheder samtidigt som andre Jabra-øretelefoner. Læs vores anmeldelse.
 • Leder du efter noget at se denne weekend? Google Play sælger i øjeblikket den digitale 4K-version af Denis Villeneuve's Dune for $7,99 i stedet for $19,99. Læs vores anmeldelse.
 • Apples avancerede AirPods Max er til salg i de røde og sølvfarvede farver hos Amazon til $439 ($110 rabat), hvilket er den næstbedste pris, vi har set på de fantastiske støjreducerende hovedtelefoner. Læs vores anmeldelse.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.< /p> E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner