Steam Next Fest starter i juni og byder på “hundredvis af demoer”

0
241

Valves næste Steam Next Fest, en begivenhed, hvor spillere vil være i stand til at prøve demoer af kommende pc-spil direkte fra Steam, vil finde sted fra den 13. juni til den 20. juni, har virksomheden meddelt.

Valve lover, at der vil være “hundredevis af demoer” i år, og selvom den ikke har delt, hvad der kunne spilles til den kommende begivenhed, var der nogle bemærkelsesværdige spil, der blev vist i juni sidste år, bl.a. Sobel og Toem. Det virker sandsynligt, at Valve vil promovere spil, der er gode til Steam Deck, og forhåbentlig på det tidspunkt vil mange flere mennesker have fået deres længe ventede reservationer. (Desværre betyder min forventede ordretilgængelighed i tredje kvartal, at jeg med stor sandsynlighed vil gå glip af noget, i det mindste når det kommer til at prøve spil til den håndholdte enhed.)

Planlægningen i midten af ​​juni betyder, at Steam Næste Fest vil blive timet lige omkring det tidspunkt, hvor E3 normalt finder sted. Mens E3's arrangører har sagt, at messen ikke vil være personligt i år på grund af “de igangværende sundhedsrisici omkring COVID-19”, har de ikke annonceret specifikke datoer for begivenheden.