Sådan streames den 94. Oscar-uddeling

0
219

The Academy Awards vender tilbage denne weekend for at fejre et enestående år med filmudgivelser. Da vaccinationer nu er bredt tilgængelige, oplevede teatre et rekordstort billetsalg, da biografgængere syntes mere villige til at vende tilbage til auditorierne for at se de længe ventede udgivelser. Men biograferne har ikke helt udelukket streamere – Netflix fejede et dusin nomineringer op for sit anmelderroste drama The Power of the Dog og flere flere for sin dommedagskomedie Don't Look Up.

Folk med traditionelle kabelbundter eller en antenne er allerede trætte til at se begivenheden live på ABC, når den sendes i aften. Men hvis du mangler hardwaren eller en kabelboks, vil flere tjenester også bære dækningen.

Hvem er vært for Oscar-uddelingen?

Wanda Sykes, Regina Hall og Amy Schumer er værter for den 94. Oscar-uddeling, men forvent masser af andre kendte gæsteoptrædener under begivenheden. Oplægsholdere inkluderer Josh Brolin, Jacob Elordi (alias Euphoria's Nate Jacobs), Jake Gyllenhaal, Wesley Snipes, Uma Thurman, Zoë Kravitz, Sean “Diddy” Combs, Jason Momoa, Jill Scott, J.K. Simmons, Serena Williams, Venus Williams og Tony Hawk, blandt andre.

Desuden forventes Beyoncé, Billie Eilish og Finneas, Reba McEntire og Sebastián Yatra alle at optræde med Oscar-nominerede titler under begivenheden.

Hvad tid begynder Oscar-uddelingen?

Oscar-uddelingen begynder kl. 20.00 ET på ABC.

Hvor kan jeg se Oscar-uddelingen online?

Seere kan se begivenheden på abc.com eller ABC-appen ved at logge ind via deres udbyder. Derudover vil seerne kunne streame begivenheden på live-tv-tjenester, der bærer begivenheden. (En bemærkelsesværdig undtagelse er Sling, som i øjeblikket ikke har ABC på noget marked. En Sling-talsmand sagde, at dets brugere ofte bruger dens AirTV-løsning som en løsning.) Følgende live-tv-tjenester bærer ABC:

  • Hulu med Live TV
  • YouTube TV
  • AT&T TV
  • FuboTV

Alternativt vil Oscar-uddelingen kunne streames on-demand på Hulu den følgende dag, fortalte ABC-talsmand Nicole Gonzales til The Verge.

Hvordan ser jeg Oscar-uddelingen uden for USA?

Oscar-uddelingen vil blive vist i mere end 200 territorier, men Gonzales fortalte The Verge, at dækningen er licenseret til hvert land og deres forskellige udsendelsespartnere. I Canada vil showet blive vist på CTV-netværket.

Hvad er Oscar-nomineringerne?

Nominerede for bedste film inkluderer Belfast, CODA, Kig ikke op, Kør min bil, Dune, King Richard, Lakridspizza, Nightmare Alley, The Power of the Dog og West Side Story. En komplet liste over nominerede i hver kategori kan findes lige her.