$ 700 Smart Monitor M8 krijgt vier nieuwe kleuren

0
312
Samsung Smart Monitor M8

De Smart Monitor M8 van Samsung, die eerder dit jaar op de CES werd aangekondigd, zal ook worden verkocht in de kleuren Warm Wit, Sunset Pink, Daylight Blue en Spring Green.

De 32-inch slimme monitor bouwt voort op zijn voorganger en is nu slanker met slechts 11,4 mm en biedt een groot aantal functies die de functionaliteit verbeteren tot meer dan alleen een monitor. De monitor ondersteunt bekende OTT-apps, zodat gebruikers kunnen genieten van content op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV zonder verbinding te hoeven maken met een extern apparaat en kan worden bediend met een afstandsbediening.

De 4K-monitor voegt ook functies toe om productiviteitszoekers tevreden te houden. De Workspace-gebruikersinterface zorgt ervoor dat gebruikers draadloos verbinding kunnen maken met Windows of Mac-pc en zelfs Samsung DeX, Apple AirPlay 2 en Microsoft 365-service kunnen ondersteunen. Bovendien ondersteunt de monitor ook SlimFit Cam, die magnetisch en verwijderbaar is, zodat gebruikers gemakkelijk videogesprekken of vergaderingen kunnen voeren. Google Duo werkt uit de doos.

Voltooiing van de functies trifecta zijn de smart home-functies. Het wordt geleverd met de SmartThings Hub waarmee gebruikers IoT-apparaten draadloos kunnen verbinden en verre veldmicrofoons voor stemassistenten zoals Bixby of Amazon Alexa.

De Smart Monitor M8 is nu wereldwijd in pre-order en de Verenigde Staten krijgen hem als eerste voor $ 700, terwijl Zuid-Korea hem volgende maand krijgt voor 850.000 gewonnen.