Microsofts avancerede Surface Pro 8 har nået sin laveste pris nogensinde på Best Buy

0
211

Mandag behøver ikke at være helt dårlig, især når vi har samlet nogle af de bedste tilbud på internettet for at lette dig ind i din uge. Tag den seneste version af Microsoft Surface Pro 8, for eksempel, som du i øjeblikket kan få fat i i en avanceret konfiguration hos Best Buy for $1.299,99 i stedet for $1.599,99. Denne kraftfulde tablet er udstyret med en 11. generation af Intel Core i5 CPU, 16 GB RAM og 256 GB lagerplads, der kan suppleres med SD-kort, hvis du har brug for lidt ekstra plads. 13-tommer 120Hz-skærmen på Pro 8 har også en opløsning på 2880×1920, men kan også parres med en ekstern skærm takket være dets par Thunderbolt 4-porte. Den har endda et 3,5 mm lydstik, hvis du stadig bruger hovedtelefoner, der tilsluttes noget, men husk på, at du skal købe det aftagelige tastaturcover og pennen separat, hvis du vil have mest muligt ud af Windows 11-maskinen . Læs vores anmeldelse.

Microsoft Surface Pro 8

 • 1.300 USD
 • 1.600 USD
 • 19 % rabat

< p>Den nye Surface Pro 8 er Microsofts største opgradering i årevis. Den fremragende 2-i-1 tilbyder Thunderbolt 4-understøttelse, en 120Hz-skærm, et bedre kamera og et mere moderne design.

 • 1.300 USD ved Best Buy

En anden fin letvægtsarbejdshest, denne særlige konfiguration af Samsung Galaxy Chromebook 2, er i øjeblikket nedsat fra sin sædvanlige pris på $699,99 til $549,99 hos både Amazon og Best Buy i dens røde brandbilsfarve. Den kompakte 13-tommer Chromebook har 8 GB RAM og 128 GB lagerplads ud af æsken, men kan udvides med op til en terabyte ekstra lagerplads via et microSD-kort. Selvom den bærbare computers 10. generations Intel Core i3-processor ikke er beregnet til meget tunge løft, er den mere end tilstrækkelig til at køre flere apps parallelt på Googles Chrome OS. Nogle andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer et par USB-C-porte ud over et 3,5 mm lydstik samt en 1080p QLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed. Læs vores anmeldelse.

Samsung Galaxy Chromebook 2 set fra oven og til højre. Et krus sidder til venstre på skrivebordet, en notesbog til højre.

Samsung Galaxy Chromebook 2 (128 GB/8 GB RAM)

 • 549 USD
 • 699 USD
 • 22 % rabat

Galaxy Chromebook 2 er Samsungs flagskibs Chromebook, en der er billigere og forbedrer i forhold til sin forgænger med bedre batterilevetid, en pakket stylus , en god QLED-skærm og et levende design.

 • 549 $ hos Amazon
 • 549 $ ved Best Buy

Relateret

Hvad er den bedste studerende bærbar? Vi spurgte eleverne

Selvom det normalt sælges for $129,99, kan du i øjeblikket købe Elgato Cam Link 4K for $99,99 hos Adorama. Prisen for denne handy lille dongle ændrer sig ret regelmæssigt, men dette er tæt på den bedste pris, vi har set for enheden i de seneste måneder. Det kan se ud som om det kun er tilgængeligt til fuld pris, men gå ikke i panik, da rabatten gælder, så snart du ser varen i din indkøbskurv. Hvis du ikke er bekendt med Elgatos Cam Link 4K, giver gadgetten dig mulighed for at konvertere stort set ethvert konventionelt DSLR, spejlløst eller actionkamera til et webcam til streaming, hvilket giver dig videokvalitet, der er svær at matche.

Elgato Cam Link 4K

 • 100 USD
 • 130 USD
 • 24 % rabat

Elgatos Cam Link 4K giver dig mulighed for at konvertere dit DSLR-, spejlløse- eller actionkamera til et webcam til din computer.

 • 100 $ hos Adorama
 • $110 hos Amazon

Hvis du ønsker at hente en anden DualSense-controller til din PlayStation 5, kan du i øjeblikket spare $10 ved kassen hos Adorama, hvis du vælger den hvide standardfarve. DualSense-controlleren i enten hvid eller sort koster typisk $69,99, men den perifere enheds nuværende rabat hos Adorama sænker prisen til $59,99, hvilket er let en af ​​controllerens bedste priser til dato. DualSense bygger på Sonys fremragende DualShock-controllerdesign ved at tilføje adaptiv spænding og vibration til hver trigger, hvilket giver dig mere præcis haptisk feedback. Bemærk, at prisen vil fremstå uændret, indtil du lægger tilbehøret i din indkøbskurv, så fortvivl ikke, hvis det ser ud til at være fuld pris på landingssiden.

Sony DualSense-controller

 • 59 USD
 • 69 USD
 • 15 % rabat

< p>Sonys DualSense-controller er designet til PS5 og gør brug af adaptive triggere, en indbygget mikrofon og haptiske feedback-teknologier.

 • $59 hos Adorama
 • $69 hos Amazon

Relateret

Sony planlægger angiveligt at annoncere sin Game Pass-konkurrent i næste uge

Kun tilgængelig for den fulde pris på $84,99 på Amazon, den seneste iteration af Echo Show 5 er i øjeblikket nedsat til $44,99 hos Best Buy. Den allestedsnærværende 5-tommer smartskærm er næppe en åbenbaring sammenlignet med dens tidligere model, men dens liste over funktioner gør den stadig til standarden for skærmbaserede smarte hubs. Den kompakte berøringsskærm er lille nok til at passe på dit natbord og er udstyret med en overraskende høj højttaler. Det er også i stand til at streame video og vise en række tilpassede opdateringer, herunder kalenderadvarsler og vejrudsigter, og er kompatibel med Amazons fulde suite af Alex-funktioner. Og mens du teknisk set kan bruge det til videoopkald takket være dets 2MP-kamera, forbliver hubbens sølle kamera og begrænsede videoopkaldsmuligheder absolut mangler. Læs vores anmeldelse.

Amazon Echo Show 5 (2021, anden generation)

 • 45 USD
 • 85 USD
 • 48 % rabat

Amazons Echo Show 5 er en ideel smart skærm til et natbord. Du kan indstille alarmer med Alexa ved hjælp af din stemme, afspille musik, styre smartskærme, få en vejrrapport og meget mere. Når alarmen går, skal du blot trykke på toppen af ​​Echo Show 5 for at snooze den.

 • 45 USD ved Best Buy

Bare et par mere…

 • Denne måneds gratis spil i Epic Games Store er nu live. Det neonfarvede mareridt af et flipperspil, Demon's Tilt, er et hektisk flipperspil med skudhelvedes følsomhed, som du i øjeblikket kan få fat i gratis.
 • Liberty Air 2 Pro, Ankers sidste generations trådløse øretelefoner, er i øjeblikket nedsat i deres blå farvevariant hos Best Buy. Normalt $129,99, kan du købe disse støjreducerende øretelefoner lige nu for $69,99. Læs vores anmeldelse.
 • Monoprice er en leverandør, du sandsynligvis kender fra sit brede udvalg af opladningskabler, men vidste du, at den også laver gaming-skærme? Indtil den 10. april er Monoprice vært for et udsalg på hele webstedet, der giver 10 USD i rabat på et køb på 50 USD eller mere (brug kampagnekoden SUPER ved kassen) eller 50 USD i rabat på et køb over 250 USD (brug kampagnekoden >SITEWIDE ved kassen).
 • Har du brug for at finde ud af nogle knob? Theragun Prime fra Therabody er til salg hos Best Buy og Amazon for kun 249,99 USD, 50 USD i rabat på normalprisen for den kraftfulde personlige massager.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du at vores fortrolighedserklæring og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner