Samsungs M8-skærm kommer med et webcam, højttalere og smart-tv-funktioner for $700

0
233

Samsungs seneste smartskærm, 32-tommer 4K M8, kan nu reserveres i fire farver: hvid, blå, grøn og pink. Den hvidfarvede mulighed vil koste $699,99, mens de andre farver koster $30 mere. Samsung annoncerede M8 under CES 2022, selvom den ikke delte en pris, eller at den ville ankomme i flere farver. Virksomheden har stadig ikke delt en udgivelsesdato. Og indtil videre kan du kun reservere – ikke direkte køb – en M8-skærm. Når du har reserveret ved at indtaste din e-mail-adresse, vil du i sidste ende være i stand til at forudbestille en, og Samsung siger, at dit køb vil inkludere en Samsung-kredit på $100, som du kan bruge i fremtiden.

Dens farverige design og tynde profil kunne få M8 til at passe ind i en gruppe M1 iMacs. Sammenlignet med et mere relevant Apple-produkt, $1.600 Studio Display, overgår M8's funktionssæt nemt det.

Selve skærmen kan køre videostreaming-apps som Apple TV Plus, Netflix, Disney Plus, og den har indbyggede højttalere og understøttelse af HDR 10+. Det kan bruge Google Duo til at lave videochat med sit stick-on webcam (Samsung siger, at det har ansigtssporing og auto-zoom-funktioner). Du kan endda køre Microsoft 365-webapps med M8, når du har tilsluttet et tastatur og en mus. Det kan også styres via Bixby, Alexa eller Google Assistant. For pokker, den understøtter endda AirPlay 2.

Hvis du har et tastatur og en mus, er det alt, hvad du behøver for at hoppe ind i Microsoft 365-webapps. Samsung

Det er meget mere et computer-møder-tv end Studio Display til en brøkdel af prisen. Og det medfølgende stativ (selv om det ikke er VESA-kompatibelt, hvilket vi foretrækker) er højdejusterbart og understøtter vipning. Skærmen kan flyttes op eller helt ned for at møde overfladen på dit skrivebord, ligesom Samsungs unikke Space Monitor.

For alle disse frynsegoder er det muligvis stadig ikke, hvad nogle Mac-brugere leder efter. M8 understøtter 4K-opløsning sammenlignet med Studio Displays 5K-panel. Ligesom Space Monitor lader M8's tilslutningsmuligheder meget tilbage at ønske. Den har en mikro HDMI-port og to USB-C-porte (understøtter 65W passthrough-opladning), hvoraf kun den ene kan håndtere video eller dataoverførsel.

Og da vi ikke har set M8'ens bygge- eller billedkvalitet på første hånd eller afprøvet dets webcam, ved vi ikke præcis, hvordan det vil sammenlignes. Men hvis du leder efter en stilfuld, funktionsspækket skærm, der uundskyldende overrasker Apples stil, kan dette være en god mulighed for mange Mac- eller Windows-brugere, der løftede et øjenbryn over Studio Displays tvivlsomme værdiforslag.