Amazon vil have PlayStation 5 Digital Edition til salg den 30. marts kl. 11:00 ET

0
246

Hvis du har sporet nye konsollager sammen med os, har du måske bemærket, at Amazon har taget en bagsædeplads i flere måneder til folk som Walmart og Best Buy. Mens onlinegiganten har haft sin andel af PlayStation 5- og Xbox Series X-konsoller fra tid til anden, har tilgængeligheden været sjælden og fyldt med problemer, især når det kommer til at føje produkter til din indkøbskurv; Amazon mangler et ordentligt køsystem, som andre forhandlere har sat op, hvilket gør det mere modtageligt for bots. Men nu hyper Amazon et lager af PlayStation 5 Digital Edition på Twitter, et sæt til onsdag den 30. marts kl. 11:00 ET/8:00 PT. Vi har ikke set denne form for opbygning fra Amazon til kun den digitale udgave før, så forhåbentlig er det et tegn på, at der er mange at gå rundt om, og lageret vil holde lidt længere end normalt.

PS5 Digital Edition koster $399,99 hos Amazon, den sædvanlige udsalgspris for basiskonsollen. Det kan opfattes som den mindre model af Sonys PS5-tilbud, men det sparer $100 ved at undlade diskdrevet. Det er det eneste offer, den giver, da den afspiller alle PS5- og PS4-titler digitalt såvel som hvad der kommer med Sonys nye abonnementstjeneste. Nu, hvor spilstørrelserne er så store, som de er i dag, kan 825 GB SSD-enheden føles en smule begrænsende – især når du overvejer, at kun 667 GB af den er tilgængelig til brug. Men hvis du har en forkærlighed for at spille store AAA-titler og ikke ønsker at blande spil, kan du udvide lagerpladsen ved at installere en kompatibel M.2 SSD (så længe det er PCIe Gen4 og har en heatsink).

PlayStation 5 Digital Edition

 • 400 $

< p class="c-product-card__main-price-disclosure">

PS5 Digital Edition koster 399,99 USD. Den matcher standard PS5 i alle funktioner, men den koster $100 mindre og inkluderer ikke et Blu-ray-diskdrev.

 • $400 hos Amazon

Hvad angår landing af en PS5 hos Amazon, vil du gerne logge ind på din Amazon-konto i forvejen og være klar med alle dine forsendelses- og faktureringsoplysninger gemt. Amazon angiver, at denne genopbygning har prioriteret adgang for Prime-abonnenter, som i disse dage kører $14,99 om måneden eller $139 årligt. Når 11AM ET/8AM PT ruller rundt, vil du tilføje konsollen til din indkøbskurv og tjekke ud så hurtigt som muligt. Amazons liste kan vise en Tilføj til kurv-knap, eller den kan være skjult bag knappen “Se alle købsmuligheder”. Du kan også bruge dette direkte link til at tilføje det til din indkøbskurv med et enkelt klik. Det er her, Amazon ofte svigter potentielle købere, da du kan få en fejl. Nøglen er at forblive vedholdende og blive ved med at prøve.

Forhåbentlig hjælper denne genopbygning dig med at lande den PS5, du har ønsket dig. Du er velkommen til at fortælle os i kommentarerne, hvis heldet og serverbåndbredden er på din side, og sørg for at abonnere på vores nyhedsbrev to gange om ugen Verge Deals for at modtage udvalgte teknologi- og spiltilbud direkte i din indbakke.

Relateret

PlayStation 5 anmeldelse: et stort, selvsikkert skridt ind i næste generation

Sådan køber du en PlayStation 5

< h2 id="6yQes4">Nogle udvalgt tilbehør og spil at overveje til din PS5

At få en ny konsol betyder, at du sandsynligvis vil have noget vigtigt tilbehør til den, og selvfølgelig , digitale spil. Her er nogle, vi ikke kan anbefale nok.

WD Black SN850

WD Black SN850 (1TB) med køleplade

 • 170 USD
 • < li class="c-product-card__main-price-full"> 270 USD

 • 38 % rabat

< p class="c-product-card__main-price-disclosure">

WD Black SN850 er et af de hurtigste M.2-drev, der findes, med en sekventiel læsehastighed på op til 7.000 MB/s og en skrivehastighed på op til 5.300 MB/s. Den kan klare sig bedst på en pc, der har et PCIe 4.0 bundkort eller i en PS5.

 • 170 $ kl. Bedste køb
 • 170 $ hos Amazon

Final Fantasy VII Re lav Intergrade (PlayStation 5)

 • 39 $
 • 70 USD
 • 45 % rabat

Square Enix pressede en stor opdatering til Final Fantasy VII Remake til PS5-ejere i 2021, hvilket bragte hurtigere indlæsningshastigheder og bedre grafik samt en ny episode med fokus på Yuffie.

 • $39 i PlayStation Store

Elden Ring

 • 60 USD

Den seneste FromSoftware-titel, Elden Ring, tager Dark Souls-formlen til en stor åben verden.

 • 60 USD i PlayStation Store
Horizon Forbidden West
 • 70 USD

Guerilla Games' nye del i Horizon-serien, Horizon Forbidden West sætter dig tilbage i kontrollen over Aloy for at krydse en stor åben verden fyldt med maskiner dyr og ekspansive quests. Den fysiske PS4-version er $10 billigere end PS5-versionen og kan opgraderes gratis.

 • 70 $ i PlayStation Store

Ghost of Tsushima: Director's Cut (PS4/PS5)

 • 70 USD

Spøgelse af Tsushima er et åben-verden tredjepersons sværdkampspil, der ser din karakter forsøge at forhindre den mongolske invasion af Japan.

 • $70 i PlayStation Store

Midnight black PlayStation 5-konsolcover

 • 55 USD

Det er den sorteste sorte PS5. Den ikke mere sorte konfiguration til Sonys konsol.

 • 55 $ på PlayStation Direct (PS5)
 • $55 på PlayStation Direct (PS5 Digital Edition)

Galaktisk lilla PS5 DualSense-controller

 • 74 USD

Er der nogen der har lyst til druegele? Denne DualSense-controller har en dyb lilla farve, som fremhæves af det sorte i dens tofarvede stil.

 • $74 hos Amazon
 • $75 hos PlayStation Direct

Sony Pulse 3D-headset

 • $99

Sonys eget trådløse gaming-headset, lavet til at fremvise PS5's 3D-lydeffekt , fungerer også på PS4.

 • 99 USD hos Amazon
 • $99 hos Walmart

Bare én ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer til dataoverførselspolitikken. Abonner