Apex Legends næste generations konsolopdateringer med 4K og HDR lanceres i morgen

0
145

Respawn Entertainment har bekræftet, at Apex Legends-opgraderinger til PS5- og Xbox Series X/S-konsollerne lanceres i morgen med den nye Warriors-indsamlingsbegivenhed. Indtil nu har Battle Royale-skydespillet delt versioner på tværs af konsolgenerationerne. Men når opdateringen frigives – normalt omkring kl. 13:00 ET – vil konsolspillere endelig være i stand til at slutte sig til dem på pc med understøttelse af native rendered 4K (undtagen på Series S), HDR, bedre skyggekort og større detaljeafstande.

Alle versioner på konsoller er stadig begrænset til 60Hz, med 120Hz gameplay angivet som en opgradering, der kommer i fremtiden (men når først PS5 understøtter 120Hz output, vil den være i stand til at tvinge det selv på spil, der ikke har understøttelse indbygget hvis du vil prøve det). Da jeg talte med udviklerne før lanceringen af ​​den nuværende sæson, Defiance, sagde de, at vi ville se nye næste generations funktioner blive lanceret i løbet af året med de nye sæsoner. Andre funktioner, der er bekræftet i værkerne, er adaptiv trigger og haptisk understøttelse af PlayStation 5 DualSense-controlleren.

Relateret

Apex Legends fylder tre år og forbereder sig på at ændre alt med lanceringen af ​​Defiance

< p id="8sk8xe">Det andet område, hvor systemerne adskiller sig, er, hvordan spillere får deres opdaterede versioner. På Xbox Series X og Series S betyder den Smart Delivery-teknologi, Microsoft bruger, at din konsol automatisk skal downloade den korrekte version uden nogen form for indgriben, når den lanceres. På PlayStation er det lidt mere kompliceret. Hvis du allerede har spillet installeret på en PS5, finder du titlen i din Game Hub, vælg Options i stedet for Play Game, og bed den derefter downloade PS5-versionen. Hvis du ikke har det installeret, men har spillet det før, vil du bare finde spillet i dit bibliotek og sørge for at vælge PS5-versionen, når du bliver bedt om det.

På tværs af alle konsoller og pc'er indeholder anden halvdel af sæson tolv mange rettelser til at stoppe ting som hackere, der aktiverede dobbeltsvingende våben og forskellige fejl, der kunne bruges til at udnytte våben med en ladningsmekaniker som Rampage LMG eller Sentinel snigskytten. Der er selvfølgelig også et nyt udvalg af kosmetiske opgraderinger at købe og et nyt arvestykke, som spillere kan erhverve sig til at bruge sammen med karakteren Crypto.

Cryptos nye arvestykke Cryptos nye arvestykke Billede: Respawn Entertainment
Det nye kontrolkort til Apex Legends inkluderer dette sted inde i Caustics Lab. Det nye kontrolkort til Apex Legends inkluderer dette sted i Caustics Lab. Billede: Respawn Entertainment

Warriors-begivenheden vil også bringe Control-tidsbegrænset tilstand tilbage i yderligere to uger med et par forbedringer og et nyt kort. Det blev godt modtaget af spillerne sidste gang, men der er endnu ingen ord om, hvorvidt vi kan forvente, at det bliver en fast del af spillet, eller om vi vil se endnu flere måder at spille på, der kommer væk fra standard Battle Royale-opsætningen .

En ting, der slet ikke blev nævnt i opdateringen, var sidste uges massive læk af indhold, der afslørede nye karakterer, skins, våben og følelser, som udviklerne arbejder på. Omfanget af lækagen hævdes at strække sig over de næste par år for spillet, men baseret på de ændringer, vi har set, tror jeg, at der kan være flere Apex Legends-overraskelser, som ikke er blevet afsløret endnu.