Microsoft begynder at teste Minecraft ray tracing på Xbox

0
171

Microsoft er begyndt at teste ray-tracing-understøttelse til Minecraft på Xbox Series X/S-konsoller. En ny Minecraft Preview-build er tilgængelig for Xbox Insiders, og den inkluderer begrænset ray-tracing-understøttelse. Den seneste testbuild er også markeret som optimeret til Xbox Series X/S, hvilket tyder på, at en næste generations patch snart kommer.

Jeg har testet den seneste Minecraft Preview og har været i stand til at aktivere noget ray tracing-understøttelse. Det er dog ikke et simpelt skifte. Minecrafts ray-tracing er aktiveret gennem yderligere ressourcepakker, og der er ingen nem måde at downloade og installere disse i Xbox-versionen af ​​spillet lige nu. Der er dog en løsning. Du kan være vært for en Minecraft-session på en Windows-pc med pakkerne aktiveret, og en Xbox-afspiller kan deltage i den session, og ray-tracing vil blive aktiveret.

Du kan derefter slå ray tracing-understøttelse til eller fra fra indstillingsmenuen. Selvom der også er en indstilling for opskaleringsunderstøttelse, ser dette ud til at være begrænset til Nvidias DLSS på pc-siden lige nu. Forhåbentlig vil det i sidste ende udvides til AMD's FSR 2.0-understøttelse på Xbox eller andre opskaleringsteknikker.

Minecraft-spillere på Xbox har ventet længe på at høre om ray-tracing på Xbox Series X/S. Microsoft drillede oprindeligt Minecraft ray-tracing på Xbox Series X for to år siden, og tilføjelsen af ​​understøttelsen i den seneste preview-build antyder, at den snart kan være på vej.

Minecraft er blokeret. æstetik blev oprindeligt opgraderet som en del af lanceringen af ​​strålesporing til Windows 10-versionen af ​​spillet i december 2020. Strålesporingen er mest mærkbar i vandreflektioner eller -skygger i Minecraft eller gennem de yderligere detaljer i teksturpakker.