Microsoft slipper KB5011563 Update Preview for Windows 11 stabil kanal

0
488

Ashwin 29. mars 2022 Windows 11-nyheter | 0

KB5011563-oppdateringen for Windows 11 er nå tilgjengelig for brukere i den stabile kanalen. Patchen ble utgitt for et par uker siden for Insiders i Beta- og Release Preview-kanalene.

Microsoft slipper KB5011563 Update Preview for Windows 11
Hva er nytt i KB5011563 Update

Varslingspanelet i varslingssenteret er endret noe, det vil nå vise opptil 3 høyprioriterte varsler samtidig. Disse inkluderer varsler for anrop, påminnelser og alarmer. Totalt kan brukere nå se 4 toast-meldinger, det vil si 1 normal varsling og 3 høyprioriterte varsler. UWP-apper som er satt til å kjøre når Windows starter opp, skal nå kjøres automatisk ved oppstart, etter at et problem som hindret dem i å kjøre ble feilsøkt. Å velge en fil i OneDrive kan føre til at appen mister fokus hvis du gir nytt navn til en fil og trykker på Enter-tasten, hvis det skjer må du velge filen på nytt.

Oppdateringen fikser flere feil som har blitt rapportert av brukere. En feil som fikk datamaskiner til å starte sakte har blitt begrenset til å oppstå på systemer koblet til 5G trådløst wide area network (WWAN). En UI-tråd i nettverket sluttet å svare, noe som igjen forårsaket en økning i oppstartstiden for Windows. KB5011563-oppdateringen løser dette problemet. Dialogboksen Brukerkontokontroll (UAC-ledetekst) vil vise applikasjonen som ber om utvidede rettigheter.

Et problem med minnelekkasje i WMIPICMP.DLL som flagget falske alarmer i System Center Operations Manager (SCOM) datasenterovervåkingssystem, er blitt redusert. KB5011563 Windows Update retter en stoppfeil 0xD1, DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL i DirectX-kjernekomponenten.

ANNONSE

Når du søker etter ordet Widgets ved hjelp av Search/Start, kommer du til siden for oppgavelinjeinnstillinger, som kan være nyttig hvis du ikke vet hvor du skal slå knappen på/av. Det er en enklere måte å få tilgang til denne siden på, høyreklikk på et tomt område på oppgavelinjen og velg oppgavelinjeinnstillinger.

Windows 11-oppdatering kb5011563

Mange brukere hadde klaget over at Outlook-appen ikke returnerte søkeresultater fra nylige e-poster mens de er frakoblet, Searchindexer.exe har blitt korrigert for å løse dette problemet. SMB-deling via en IP-adresse skal fungere korrekt når SMB-herding er aktivert.

KB5011563-oppdateringen er tilgjengelig som en kumulativ oppdateringsforhåndsvisning, hvis du ikke vil vente på at programvareoppdateringen blir utgitt på Patch Tuesday, kan du velge å installere den fra Windows Update-skjermen i Innstillinger-appen akkurat nå. Du må starte datamaskinen på nytt for å bruke endringene i oppdateringen. Hvis du vil laste ned offline-patchen for den nyeste C-utgivelsen, gå til Microsoft Catalog-nettstedet. Fastvareversjonen for oppdateringen er Windows 11 Build 22000.593.

ANNONSE

windows 11 sett standard nettleser enkelt

En viktig endring som ble introdusert i KB5011563-oppdateringen, og ikke nevnt i versjonsnotatene, er at du nå kan angi standard nettleser med et enkelt klikk fra innstillingene app, i motsetning til individuell redigering av alternativene for filtypene og protokollene .HTM, .HTML, HTTP, HTTPS, .PDF og .SHTML. Vi oppdaget dette først i en Dev Channel-bygging som ble utgitt i desember 2021. Forhåpentligvis vil denne QoL-funksjonen bli utvidet for andre filtyper slik at brukerne lettere kan angi standard videospiller, bildeviser osv.

ANNONSE