Sennheiser tilføjer AirPlay 2 og andre nye funktioner til sin $2.500 Ambeo soundbar

0
127

Sennheiser introducerer et nyt operativsystem, der kører på virksomhedens premium Ambeo soundbar. Kendt som Ambeo OS, den store firmwareopdatering tilføjer også understøttelse af nye måder at afspille lyd på Ambeo. Sennheiser siger, at den nu tilbyder AirPlay 2, Spotify Connect og Tidal Connect ud over den Chromecast-funktion, som Ambeo oprindeligt blev leveret med.

Virksomheden siger, at Ambeo OS også giver en mere responsiv brugeroplevelse, da den nu bruger Wi-Fi til at oprette forbindelse til Sennheisers Smart Control-mobilapp i stedet for Bluetooth. Selve Smart Control-appen har fået en makeover på både Android og iOS med nye Sound Check og Sound Zones funktioner.

Smart Control-appen til Android og iOS får nye funktioner. Billede: Sennheiser

Sound Check “guider brugere gennem tre nemme trin for at finde den perfekte EQ-forudindstilling i henhold til deres smag,” ifølge Sennheiser, mens indstillingen Sound Zones lader dig vælge forskellige EQ , støjreduktion og gennemsigtighedsindstillinger for forskellige steder som hjemme eller på kontoret. Ingen af ​​disse muligheder er nye eller unikke for Sennheiser, men det er godt at se virksomheden fortsætter med at tilføje mere funktionalitet til sine soundbars og trådløse hovedtelefoner/øretelefoner.

Til $2.500 er Ambeo stadig en af ​​de dyreste Dolby Atmos soundbars, du kan købe. Men Sennheiser fastholder, at dets 13 højttalere leverer en tredimensionel lytteoplevelse, der overgår konkurrenterne – uden behov for en selvstændig subwoofer.

Både Ambeo OS og Smart Control app-opdateringer burde være tilgængelige fra i dag.