The Legend of Zelda: Breath of the Wilds efterfølger er forsinket til foråret 2023

0
162

Den stadig unavngivne efterfølger til The Legend of Zelda: Breath of the Wild er blevet forsinket til foråret 2023, meddelte producer Eiji Aonuma i dag i en videoopdatering. Spillet havde tidligere været indstillet til et udgivelsesvindue i 2022.

“Vi har besluttet at forlænge vores udvikling lidt og ændre udgivelsen til foråret 2023,” sagde Aonuma. “For at gøre dette spils oplevelse til noget særligt, arbejder hele udviklingsteamet flittigt på dette spil, så vent venligst lidt længere.”

Nintendo afslørede først, at det var arbejder på en efterfølger til Breath of the Wild i 2019, efterfulgt af et kort kig på den kommende titels nye gameplay på E3 2021 sidste år. Ifølge Aonuma vil gameplayet strække sig op i himlen af ​​den store, åbne verden iteration af Hyrule, sammen med nye gameplay-elementer og møder.

Meget af informationen om Breath of the Wild 2 holdes dog stadig hemmelig, inklusive dets faktiske titel – Nintendo omtaler stadig spillet som “The Sequel to The Legend of Zelda” : Vildånden.” Med spillet nu klar til at udgive næste år, er der dog stadig masser af tid for Nintendo til at afsløre mere om Links næste store eventyr.