Microsoft Build 2022 finder sted 24.-26. maj

0
117

Microsofts årlige Build-udviklerkonference er tilbage som en virtuel begivenhed for 2022. Ligesom de seneste to Builds vil dette års begivenhed blive afholdt online fra den 24. maj til den 26. maj. Microsoft afholder Build hvert år som en begivenhed for udviklere, ingeniører, it-professionelle, studerende og startups for at lære det seneste om Microsoft-teknologier, Windows, Office og mere.

Mens det traditionelt er Microsoft blev afholdt live i Seattle, og blev først tvunget til at gøre begivenheden virtuel i 2020, og pandemien har igen holdt denne begivenhed digital i 2022. Microsoft foretager dog nogle ændringer. Dette år vil omfatte “markedsspecifikt indhold” for Frankrig, Tyskland, Japan, Latinamerika og Storbritannien. Med gentagne sessioner gør Microsoft allerede et godt stykke arbejde med at tage højde for flere tidszoner, og dette års Build starter med den årlige keynote den 24. maj kl. 8:30 PT/11:30 AM ET.

Ved Build 2021 drillede Microsoft sin Windows 11-meddelelse, åbnede Microsoft Teams for apps og byggede en AI-drevet autofuldførelse til kode ved hjælp af GPT-3. I år forventer vi de fleste Windows-nyheder ved en begivenhed i næste uge, men der er stadig plads til masser af udviklerfokuserede meddelelser.