NFL planlægger angiveligt 'NFL Plus' mobil streamingtjeneste

0
102

The National Football League arbejder på sin egen abonnementsstreamingtjeneste til mobile enheder, ifølge en rapport i The Athletic. Ligaen siges at have orienteret hold om projektet på dets årlige ejermøde, som er blevet afholdt i løbet af de sidste par dage i Palm Beach, Florida. The Athletic siger, at præsentationerne inkluderede slides med “NFL+”-branding og en hypotetisk pris på 5 USD om måneden.

NFL Plus-tjenesten ville teoretisk erstatte NFL Mobile, NFL's tidligere løsning til distribution af spil på markedet til telefoner og tablets. NFL havde en aftale med Verizon og Yahoo om at vise nogle live-spil, men det partnerskab sluttede sidste år, da luftfartsselskabet udskilte sine indholdsvirksomheder. Verizon mistede sin mobileksklusivitet i 2017.

NFL-fans i mange regioner uden for USA har allerede forskellige streamingmuligheder på tværs af mobil og andre enheder. DAZN har for eksempel rettighederne til alle NFL-spil i lande, herunder Canada og Japan.

Athletic-rapporten siger ikke, hvornår NFL Plus-tjenesten muligvis lanceres. Den bemærker dog, at NFL bliver nødt til at finde en løsning til mobilstreaming, inden 2022-sæsonen starter i september.