Google Meet får emoji-reaktioner under mødet og en billed-i-billede-tilstand

0
124

Google annoncerer en hel masse Workspace-opdateringer, der skal forbedre virtuelt samarbejde. Men som en stor fan af emoji, må jeg sige, at den nye funktion, jeg er mest begejstret for, er emoji-reaktioner under mødet i Google Meet.

Med disse reaktioner vil du være i stand til at slippe emoji som et hjerte eller en tommelfinger op for at vise, hvordan du har det under et møde. Emoji'en vises i videofliser eller på en liste, der svæver op på siden af ​​din skærm. Her er en GIF fra Google, der giver en idé om, hvad du kan forvente:

Zoom har en lignende funktion, som jeg finder virkelig nyttig. Det er et fantastisk værktøj til at indikere, hvordan jeg har det med noget, uden at skulle slå lyden til og forstyrre et helt møde, og jeg tror, ​​at de også vil være nyttige i Meet. Google siger, at disse reaktioner på mødet vil rulle ud i april.

Google tilføjer også en billed-i-billede-tilstand til Meet, hvilket kunne være en nyttig funktion til at lade dig se, hvem der taler, selv når du ikke er på den aktive Meet-fane. Dette vil være tilgængeligt fra og med april, når du bruger Meet i Chrome-browseren.

Hvis du nemmere vil se folk, mens du arbejder på et Google-dokument, -ark eller -dias, vil du snart være i stand til at starte eller bringe et Meet-opkald til en af ​​disse applikationer, hvor du kan se mødedeltagere lige ved siden af ​​det, du arbejder med. Denne funktion vil være tilgængelig i de kommende uger. Og hvis du har ønsket dig muligheden for at livestreame Meet-opkald til YouTube, vil det ankomme i de kommende måneder til Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus og Teaching & Learning Upgrade Workspace-kunder.

Google planlægger også at tilføje valgfri end-to-end-kryptering til Meet-samtaler senere i år for alle Workspace-kunder. Kryptering på klientsiden vil være tilgængelig i maj for Business Plus-, Enterprise Plus- og Education Plus-kunder.

Meet er ikke det eneste produkt, der får nogle forbedringer; Google introducerer også nogle opdateringer til Spaces, dets Slack-lignende samarbejdsprodukt. En sandsynlig velkomstfunktion er in-line trådning, som giver dig mulighed for at opdele samtaler i deres egen tråd uden at tilstoppe en hovedkanal. In-line trådning vil være tilgængelig i de kommende uger. (Discord tilføjede også tråde for nylig.) Og Google øger Spaces teamstørrelsesgrænser til 8.000 personer. Ved udgangen af ​​dette år vil dette maksimum være 25.000 personer.

Du kan læse mere om Googles meddelelser i dette blogindlæg.