Google Searchs nye meget citerede etiket hjælper dig med at komme til kilden til en historie

0
142

Google tilføjer en ny “meget citeret” etiket til søgeresultater, der ofte kommer fra andre publikationer, annoncerer virksomheden i dag. Alt fra lokale nyhedshistorier til interviews, meddelelser og endda pressemeddelelser vil være berettiget til, at den nye etiket tilføjes til søgeresultatets forhåndsvisningsbillede, så længe andre websteder linker til det. Flere oplysninger bliver også tilføjet til Searchs meddelelser om “hurtigt udviklende emner” og “Om dette resultat”.

Søgegigantens håb er, at dens meget citerede etiket vil hjælpe med at fremhæve original rapportering, som kan omfatte vigtig kontekst, der fjernes, når en historie bliver samlet op mere bredt. Men det skal også være en hjælp at finde pressemeddelelser, hvor man kan få information direkte fra virksomhederne selv. Google siger, at det håber, at etiketten vil hjælpe læserne med at finde “den mest nyttige eller relevante information til en nyhedshistorie.” Den lanceres “snart” i USA på mobilen for engelsktalende brugere og vil begynde at blive vist globalt “i de kommende uger.”

Sammen med det meget citerede mærke er Google udvide sine forsøg på at hjælpe søgebrugere med kritisk at evaluere de resultater, de bliver vist. Meddelelsen, den viser ved søgninger vedrørende “emner i hurtig udvikling” vil nu minde brugerne om at kontrollere, om en kilde er tillid til, eller blot bede dem om at vende tilbage senere, når mere information er tilgængelig. Denne ændring lanceres i dag for engelske søgninger i USA. Det udruller også forbedringer af sin “Om dette resultat”, som blev annonceret sidste år (som tilbyder mere kontekst om hvert websted i søgeresultaterne), i de kommende uger.