OnePlus 10 Pro kommer i USA den 14. april for $899

0
117

Over tre måneder efter OnePlus’ seneste flagskib blev frigivet i Kina, er OnePlus 10 Pro endelig lanceret i USA og Europa. I USA tager OnePlus forudbestillinger af modellen med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads til $899 fra og med i dag og vil sende telefonen den 14. april. I mellemtiden vil 8GB-modellen i Europa starte ved €899/£799, og der vil være en version med højere kapacitet med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads, der koster €999/£899. Telefonen sendes den 5. april i Europa.

Sammen med OnePlus 10 Pro har virksomheden også annonceret en ny metallisk sølvversion af deres Buds Pro ægte trådløse øretelefoner, som er indstillet til at detail for $150/€149/£139. Men der er ingen grundniveau OnePlus 10, der bliver annonceret i dag, og jeg kunne ikke få et klart svar fra OnePlus om, hvorvidt en telefon nogensinde vil lancere med dette navn.

Kernespecifikationerne for OnePlus 10 Pro vil ikke komme som en stor overraskelse for nogen, der så OnePlus' meddelelser i januar. Men som en hurtig opsummering: den er drevet af en flagskib Snapdragon 8 Gen 1-processor og har en 6,7-tommer 1440p 120Hz-skærm og et 5.000mAh-batteri. Det har en tredobbelt kameraopsætning på bagsiden bestående af et hovedkamera på 48 megapixel, et 50 megapixel ultravidt og et 8 megapixel telefoto. Du kan læse, hvordan disse specifikationer fungerer i praksis, i vores fulde anmeldelse af OnePlus 10 Pro.

Et nærbillede af 10 Pro's tredobbelte kameraarray. Billede: OnePlus

Selvom USA stort set får den samme telefon, som vi så udgivet i Kina, er der en vigtig forskel: OnePlus 10 Pro til Kina og Europa understøtter 80W SuperVOOC hurtigopladning, men den er begrænset til kun 65W i Nordamerika. Grunden til dette, som OnePlus forklarede i et forumindlæg tidligere på ugen, er, at dens 80W SuperVOOC-teknologi ikke understøtter 110 eller 120 volt vekselstrøm, der bruges i regionen.

Det burde dog ikke betyde så meget i praksis. OnePlus hævder, at 10 Pro oplader fra 1 til 100 procent på 34 minutter ved hjælp af 65W hurtigopladning, sammenlignet med 32 minutter ved brug af 80W. Den amerikanske model af telefonen leveres også med en USB-C-strømklods og er PD-kompatibel, mens Europa får en version med en USB-A-port. Alle regioner understøtter 50W trådløs opladning, som kan oplade telefonen fra 1 til 100 procent på 47 minutter.

Udover sine egne detailkanaler sælger OnePlus også en 10 Pro til T. -Mobil, der understøtter 5G og har en IP68-klassificering for støv- og vandtæthed, og sælges også for $899. Der er ingen understøttelse af 5G på AT&T, og 5G-understøttelse på Verizons netværk skal bekræftes – selvom hvis situationen ligner sidste år, er en meddelelse måske ikke langt væk. Der er ingen mmWave-understøttelse på nogen OnePlus 10 Pro.

I dag er måske ikke den sidste OnePlus-meddelelse, vi ser i første halvdel af dette år. Tilbage på MWC annoncerede moderselskabet Oppo en ny 150W hurtigopladningsstandard, som den sagde ville komme til en OnePlus-enhed i andet kvartal af 2022. OnePlus har dog endnu ikke tilbudt yderligere detaljer om enheden, såsom om den vil sidde i dets flagskib i 10-serien eller blive den seneste Nord-brandede enhed.