Xbox vil trods alt ikke stoppe dig med at dele klip til Twitter fra din konsol

0
130

Microsofts seneste Xbox beta-software vender en potentielt kontroversiel ændring af, hvordan konsollen deler gameplay-optagelser til Twitter. I stedet for at skulle bruge en telefon til at sende indhold til det sociale medie-netværk, som en tidligere Xbox Insider-build tvang brugere til at gøre, genopretter opdateringen muligheden for at dele det direkte fra konsollen. Ændringen blev bekræftet af Microsofts Brad Rossetti på Twitter.

At kunne bruge din telefon til at dele gameplay fra Xbox er en nyttig funktion, og den er praktisk, hvis du hurtigt vil skrive ud et tweet til dit seneste klip. Men det er rart også at have mulighed for at dele det direkte fra selve konsollen, til de tidspunkter, hvor du måske ikke har din telefon ved hånden. Heldigvis forlod Microsofts kontroversielle ændring aldrig beta.

Denne mere fleksible tilgang er blevet omfavnet af både Sony og endda Nintendo. Sonys tilgang involverer automatisk upload af PS5-skærmbilleder og videoer til dens ledsagende mobilapp. I mellemtiden viser Nintendo en QR-kode på konsollen, som du kan scanne med din telefon for at få dine optagelser. Men, hvad der er vigtigt, både lader dig springe disse processer helt over og sende til Twitter direkte fra deres konsoller, hvis du vælger det.