YouTube lancerer endelig billed-i-billede-tilstand til YouTube TV på iOS

0
131

YouTube udruller en billed-i-billede-tilstand til YouTube TV på iOS-enheder, der kører iOS 15 eller nyere, meddelte virksomheden onsdag. YouTubes produktchef Neal Mohan lovede på The Vergecast, at indslaget var på vej, og nu er det endelig her.

Med billede-i-billede kan du blive ved med at se YouTube TV, når du navigerer væk fra YouTube TV-appen. Funktionen kan være praktisk, hvis du for eksempel ser en sportskamp, ​​men vil scrolle gennem Twitter for at se reaktioner på, hvad der lige er sket på banen. Det er en funktion, der har været tilgængelig på Android i årevis, så det er godt at se, at Google endelig har bragt den over til Apples iOS-enheder.

Når det er sagt, venter vi stadig på, at Google skal start billede-i-billede for alle brugere af standard YouTube-appen, der kræves intet YouTube Premium-abonnement. Denne funktion er ved at teste, om du har et Premium-abonnement, og YouTubes Labs-side siger i øjeblikket, at du kan prøve den indtil den 8. april.

I en erklæring givet til MacRumors i februar, sagde Google sagde, at det “stadig planlægger at lancere PiP for alle brugere uden et YouTube Premium-abonnement i USA”, men at “Vi har ingen andre opdateringer at dele på nuværende tidspunkt.” Google svarede ikke med det samme på en anmodning om kommentar om en opdateret tidslinje.

The Vergecast

Podcasten, du skal bruge for at give mening om ugen i teknologinyheder Abonner