E3 2022 er aflyst

0
114

Der bliver ingen E3 i år. I et tweet sagde Will Powers, PR for spilproducenten Razer, at han modtog en e-mail om, at den digitale begivenhed var aflyst. IGN rapporterede først nyheden og sagde, at de også uafhængigt havde set e-mailen, der bekræftede E3's annullering.

Videospilmessen og marketingarrangementet var oprindeligt planlagt til at blive afholdt personligt i år. Men i januar blev E3 endnu en gang flyttet fra en personlig begivenhed til en online-kun udstilling på grund af pandemien. Nu ser det ud til, at den digitale begivenhed er blevet fuldstændig aflyst.

Der har været stigende bekymring for E3's skæbne i de sidste par år. COVID-19-pandemien fortsætter med at påvirke personlige sammenkomster, hvilket gør udsigten til en meget stor og berømt pakket begivenhed uattraktiv. I sidste uge rapporterede en række professionelle i videospilindustrien, at de var testet positive for COVID-19 efter at have deltaget i Game Developers Conference i San Francisco. Ud over pandemiske bekymringer har videospilsudgivere i stigende grad trukket sig tilbage fra E3 til fordel for at afholde deres egne onlinebegivenheder som Nintendos Direct-showcases, EA Play Live og Sonys State of Play.

Da nyheden om E3's aflysning brød ud, trådte den fuldendte videospil-hype-mand Geoff Keighley glat ind for at annoncere, at hans sommerspilfest er bekræftet i juni i år.

Mens ikke at have en E3 overhovedet lover dårligt for showets fortsatte helbred Ifølge et tweet fra Axios' Stephen Totilo sagde ESA: “E3 vil vende tilbage i 2023 med et fornyet udstillingsvindue, der hylder nye og spændende videospil og industriinnovationer.” E3 2023 forventes at være både en online og personlig begivenhed.