Hyper Light Breaker er den nye 3D co-op efterfølger til den anerkendte Hyper Light Drifter

0
156

Heart Machine, udviklere af den anerkendte, stilfulde og svære 2D action RPG Hyper Light Drifter, har annonceret et nyt spil, der foregår i samme univers: Hyper Light Breaker.

Tilgængelig via Steam Early Access engang i foråret 2023, Hyper Light Breaker er en 3D-titel med singleplayer og co-op-tilstande. I henhold til spillets Steam-side vil spillere:

gå ind i Overgrowth, et nyt land i Hyper Lights verden. Spil alene eller med venner for at udforske massive biomer, besejre brutale monstre, skabe nye byggerier, overleve de mystiske kroner og vælte den almægtige Abyss King i dette action-rogue-lite eventyr fra skaberne af Hyper Light Drifter.

En annonceringstrailer viser kun nogle få glimt af pre-alpha-gameplay efter en animeret kampscene, der matcher den balletiske actionstil fra den originale Hyper Light Drifter. Skærmbilleder viser et par forskellige biomer, snaps af kamp og hovedpersonen, der river rundt på et hoverboard. Titelkortet viser også et par forskellige karaktersilhuetter – måske forskellige muligheder for spillets co-op-tilstand.

Grid View

  • Heart Machine kalder dette ikke eksplicit for en efterfølger, og der er ingen klar indikation af, hvordan historien vil se ud. Det er dog ikke studiets første indtog i 3D: det ville være sidste års Solar Ash. Fans vil uden tvivl håbe, at holdet lærte lektien af ​​den titel, som tilbød nogle fantastiske bevægelsesmekanikker, men blev svigtet af steril verdensopbygning.

    Gearbox Publishing arbejder med Heart Maskine til at udgive Hyper Light Breaker. Spillet vil være tilgængeligt på pc, uden andre platforme nævnt i meddelelsen.