Samsungs Galaxy S22 er kun $100 i rabat på Best Buy i dag

0
131

Vi skyder aprilsnar i gang med en aftale, der er dødseriøs. Kun i dag slår Best Buy $100 af prisen på den ulåste Samsung Galaxy S22. 128GB og 256GB modellerne af S22 er i øjeblikket nedsat til henholdsvis $699,99 og $749,99. Bemærk blot, at denne rabat kun gælder for standardmodellen af ​​S22, ikke S22 Plus eller Ultra. Du behøver heller ikke at aktivere denne telefon, når du køber den, bare sørg for at vælge “aktiver senere”, før du tilføjer den til din indkøbskurv. Dette er den første rabat, vi har set på den seneste model af Samsungs smartphone siden udgivelsen, hvilket gør dette til en fremragende mulighed for at opgradere.

S22 har en imponerende række specifikationer, herunder et Snapdragon 8 Gen 1-chipsæt, et 50 MP hovedkamera på bagsiden, som anmelder Allison Johnson siger, leverer “top-notch” resultater, og et 10 MP frontvendt kamera. Med funktioner som disse og mere er det ikke underligt, at vi betragter Galaxy S22 som standardtelefonen for Android-brugere, på trods af den mindre end stjernernes batterilevetid. Samlet set er dette et fremragende tilbud på en hurtig telefon, der har enestående byggekvalitet. Læs vores anmeldelse.

Samsung Galaxy S22

 • 700 USD
 • 800 USD
 • 13 % rabat

Samsungs S22 har den mindste 6,1-tommer skærm i sin serie med den samme tredobbelte kameraopsætning som sin søskende i store størrelser, hvilket lover forbedret ydeevne i svagt lys og portrættilstand.

 • 700 USD ved Best Buy (128 GB)
 • $750 ved Best Buy (256 GB)

HP's budgetvenlige Pavilion Aero bærbare computer er lige blevet lidt billigere. Typisk $999,99, du kan i øjeblikket få fat i en egnet konfiguration i HP-butikken for kun $749,99, dens laveste pris nogensinde. Den lette 13-tommer HP Pavilion Aero er kun en Pavilion i navnet, som kan prale af fremragende specifikationer og byggekvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Denne model af Aero 13 er udstyret med en AMD Ryzen 5800U-processor, 16 GB RAM og 512 GB lagerplads ud af æsken, med mulighed for at tilføje op til yderligere 1 TB ved hjælp af et microSD-kort. Mens dens afhængighed af integreret AMD-grafik betyder, at den ikke kan håndtere meget i form af spil, betyder den bærbare computers octa-core CPU, at Aero 13 burde være i stand til at håndtere en række forskellige applikationer. Selvom det ikke er en dealbreaker til denne pris, er det værd at bemærke, at Aero 13 kommer med en betydelig mængde bloatware forudinstalleret, som vil levere et voldsomt antal pop-ups, indtil du afinstallerer det hele. Læs vores anmeldelse.

HP Pavilion Aero 13
 • 750 USD
 • 1.000 USD
 • 26 % rabat

På mange måder ligner den dyrere Envy x360 13, HP Pavilion Aero 13 er en højkvalitets budgetbærbar computer, der både er utrolig let og kraftfuld.

 • $750 hos HP

Spilmonitor-tilbud, der er så gode, kommer ikke hver dag. Lige nu matcher MSI Optix 32-tommer buet QHD-gamingskærm sin bedste pris nogensinde. Denne særlige skærm sælges normalt for $359,99, men den er til salg hos Adorama og Amazon for $289,99. I øjeblikket er dette en af ​​de bedste priser, du kan finde for en gaming-skærm med disse specifikationer, især fra et mærke som MSI.

MSI’s MAG321CQR, som den officielt hedder, er udstyret med mange af de funktioner, du kan forvente af en mellemklasse-gamingmonitor. Dette inkluderer 1440p opløsning, en 144Hz opdateringshastighed, en 1ms responstid og AMD FreeSync adaptiv synkroniseringsunderstøttelse til AMD GPU'er, som samles for at skabe en spiloplevelse, der skal se godt ud og køre problemfrit. Bagsiden af ​​skærmen er udstyret med RGB-belysning, men endnu vigtigere, den har en lang række tilslutningsmuligheder. Den inkluderer et par HDMI 2.0-porte, en enkelt DisplayPort-tilslutning, et par USB-A-passthrough-porte med mulighed for dataoverførsel og et 3,5 mm lydstik. Skærmen er kompatibel med VESA-beslag, men den medfølgende stativ kan justeres i højden, tilt og drejes.

MSI Optix MAG321CQR

 • 290 USD
 • 360 USD
 • 20 % rabat

Dette 32-tommer, buede gamingpanel fra MSI kan prale af 1440p opløsning og opdateringshastigheder på op til 144Hz. Skærmen har også en responstid på 1 ms og er kompatibel med AMD FreeSync.

 • 290 $ hos Adorama
 • $290 hos Amazon
Både Iskur X og Enki gaming stole er nedsatte

I dag kan du finde rabatter på et par Razers serpentine-gamingstole. Både Razer Iskur X og Razer Enki sælges for mindre end deres almindelige priser på $399,99. Iskur X er i øjeblikket nedsat til $249,99 hos Best Buy og Amazon, mens den nyere Enki er til salg for $349,99 hos Best Buy og GameStop. Begge disse modeller har stået til denne pris (pun intended) i omkring en måned, men hvem ved? De kan snart vende tilbage til fuld pris.

Med hensyn til hvilken model der passer bedst til dig, er der to store forskelle mellem dem at tage højde for. Iskur bruger primært syntetisk læder, mens Enki bruger en blanding af syntetisk læder og stof til sædet. Iskur X mangler også lændestøtte og hoveddæmpning, hvorimod Enki kommer pakket med en nakkestøtte og har lændestøtte integreret i stoleryggen.

Selvom det kan være en yderst subjektiv proces at vælge en spillestol – og vi har ikke haft mulighed for at prøve dem selv – er det sjældent at finde spillestole med lignende funktioner til en bedre pris. Til sammenligning kan mange af spillestolene fra Secretlab koste over $500, selv når de er på udsalg. Secretlab har en bedre garanti og returpolitik, men den treårige standardgaranti på Razers spillestole er stadig ret robust.

Razer Iskur X Gaming Chair

 • 250 USD
 • 400 $
 • 38 % rabat

Iskur X er den budgetvenlige version af Iskur-serien. Den er lavet af de samme materialer som premium-modellerne og har de samme dimensioner, men den forlader nakkestøtten og lændestøtten for at nå den lavere pris.

  < li class="c-product-card__buttons"> $250 ved Best Buy
 • $250 hos Amazon

Razer Enki Gaming Chair

 • 350 USD
 • 400 USD
 • 13 % rabat

Razers opfølgning på Iskur-linjen, Enki vedtager en mere traditionel æstetik og bruger en blanding af syntetisk læder og åndbart stof til foret på sit sæde. Nogle andre ændringer omfatter en større nakkestøtte og et lændestøttesystem, der er integreret i stolens struktur.

 • 350 USD ved Best Buy
 • 350 USD ved GameStop

Hvis du ønsker at hente en Chromebook, har du stadig tid til at tjene penge på den største rabat, vi til dato har set på Samsungs iøjnefaldende røde eller grå Galaxy Chromebook 2. Normalt er den avancerede konfiguration udstyret med en Intel Core i3-10110U-processor sælges for $699,99, men du kan i øjeblikket finde denne lette bærbare computer til salg for $549,99 hos både Amazon og Best Buy. Ud af æsken er denne konfiguration udstyret med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads; men sidstnævnte spec kan udvides med et microSD-kort.

Hvad angår designet, tilbyder 13-tommer berøringsskærmen 1080p opløsning og kan transformeres til en tablet takket være dens 2-i-1-design. Selvom dens specifikationer ikke tillader mange tunge løft med hensyn til processorkraft, har Galaxy Chromebook 2 også et 3,5 mm lydstik og et par USB-C-porte, der kan understøtte ydre enheder og eksterne skærme, hvis du har brug for dem. Læs vores anmeldelse.

Samsung Galaxy Chromebook 2 set fra oven og til højre. Et krus sidder til venstre på skrivebordet, en notesbog til højre.

Samsung Galaxy Chromebook 2 (128 GB/8 GB RAM)

 • 549 USD
 • 699 USD
 • 22 % rabat

Galaxy Chromebook 2 er Samsungs flagskibs Chromebook, en der er billigere og forbedret i forhold til sin forgænger med bedre batterilevetid, en pakket stylus, en god QLED-skærm og et levende design.

 • 549 $ hos Amazon (rød)
 • 549 USD ved Best Buy
Den nye iPad Air med Magic Keyboard og Apple Pencil 2020 iPad Air er nede på $469,99

Fjerde generations 64 GB iPad Air fra 2020 blev oprindeligt solgt for 599,99 $, men er i øjeblikket nedsat til 469,99 $ hos Amazon med en kupon, der anvendes ved kassen. Selvom denne pris ikke er uhørt, er dette stadig en af ​​de bedre priser, vi har set for den Wi-Fi-udstyrede iPad Air. Denne rabat gælder kun for de grå og grønne farver på den lette Apple-plade, men er stadig en af ​​de bedste rabatter på denne enhed til dato. Mens iPad Air for nylig modtog en 2022-opdatering, der inkluderede Apples M1-processor, har 2020-modellen stadig masser af strøm under motorhjelmen, takket være dens A14 Bionic CPU.

Denne model af iPad Air har en fremragende 10,9-tommer skærm, et 12 MP bagkamera og et 7 MP frontvendt kamera til videochat. Et par andre bemærkelsesværdige salgsargumenter inkluderer en USB-C-forbindelse til opladning og kompatibilitet med det nyeste tilbehør til iPad Pro som anden generation af Apple Pencil og Apple Magic Keyboard. Læs vores anmeldelse.

2020 iPad Air og nye iPad Mini har det samme design og form som iPad Pro

2020 iPad Air (64GB, Wi-Fi)

 • 470 USD
 • 599 USD
 • 22 % rabat

< p>iPad Air har tyndere rammer rundt om skærmen og har flyttet Touch ID-fingeraftrykssensoren til tænd/sluk-knappen, som er placeret øverst på enheden.

 • 470 $ hos Amazon (mellemrumsgrå)
 • 470 $ hos Amazon (grøn)

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer d ata overførselspolitik. Abonner