Twitter udforsker at lade to konti være medforfatter til et tweet

0
116

Twitter har bekræftet, at det “udforsker” en ny funktion, der ville tillade to konti at være medforfatter til et enkelt tweet, rapporterer TechCrunch. App-forsker Alessandro Paluzzi har postet beviser for funktionens udvikling siden mindst december, men opdagede for nylig, hvad der ser ud til at være en officiel dialogboks fra Twitter om, hvordan disse tweet-samarbejder kunne fungere.

En medforfatterfunktion ville ikke være en strækning for Twitter, da konkurrenten Instagram har tilbudt noget lignende siden 2021. Der er masser af grunde til, at to konti måske vil have deres navne knyttet til et enkelt indlæg, lige fra brand-partnerskaber, influencer-kampagner eller endda bare at dele æren for et sjovt indlæg.

Ifølge skærmbillederne indsendt af Paluzzi, vil du kun kunne invitere offentlige konti, der følger dig for at være medforfatter til et tweet, og de bliver nødt til at acceptere din invitation. Forhåbentlig er der en mekanisme på plads til at forhindre, at populære konti gentagne gange bliver ramt af anmodninger om medforfatter af spammy-tweets. Når de er offentliggjort, deles kollaborative tweets med følgere fra begge konti, og begge avatarer vil blive vist øverst til venstre i indlægget.

Der er intet ord om, hvornår Twitter kan udrulle kollaborative tweets , eller om det overhovedet vil komme ud af udviklingsstadiet. Men i betragtning af at mindst én af Twitters konkurrenter allerede tilbyder en sådan funktion, ser det ud til, at Twitter vil følge trop.