Fortnite bringer bygningen tilbage

0
91

Bygningen er vendt tilbage. Her til morgen har Fortnite genaktiveret køer for sin signaturbygningsfunktion; det blev midlertidigt fjernet som en del af spillets seneste sæson, som blev lanceret den 20. marts.

Men mens bygningen er tilbage, lever den kampfokuserede ånd videre i den tidligere introducerede Zero Build-tilstand. Indtil videre lever de to versioner af spillet side om side med køer til både almindelig og Zero Build tilgængelig for Solo, Duos, Trios eller Squad Battle Royale-kamp.

Fortnite-kø med muligheder for almindelig eller Zero Build Billede: Epic Games

Evnen til at høste materialer og bygge defensive strukturer har længe været et afgørende træk ved Fortnite – og en del af det, der hjalp med at adskille det fra andre Battle Royale-spil som PUBG og Apex Legends – hvilket gjorde dets midlertidige fjernelse endnu mere overraskende.

Fraværet af bygning blev noget opvejet af tilføjelsen af ​​mekanik designet til at gøre spillet mere mobilt, inklusive klatring og en hurtigere sprint. Disse ændringer var en del af en række mobilitetsrelaterede opgraderinger, der går flere år tilbage.

Med lanceringen af ​​sin nuværende sæson donerer Fortnite-udvikleren Epic Games alle sine indtægter fra spillet til humanitære indsatser i Ukraine indtil 3. april. Pr. 29. marts har indsatsen rejst over $100 millioner.

>< /p>