Hori's Split Pad Pro Attachment til switchen koster $20 for meget

0
105

Du kender måske allerede til Horis $59,99 Split Pad Pro, som genskaber Nintendo Switch's Joy-Con-controllere, som om de blev sat i gymnastiksalen. Hori lancerede controlleren for et par år siden sammen med Daemon X Machina. Den er lavet til folk med store hænder, eller rettere sagt alle, hvis hænder føles trange ved at bruge Switchens medfølgende kontroller. Ligesom Joy-Cons glider Split Pad Pro ind i siderne af din Switch, men den er cirka dobbelt så bred, tykkere og har ergonomiske greb og konturer. Hver knap, trigger og stick er større og dermed nemmere at kontrollere. Med disse ændringer føles Switch som en helt anden (og bedre) konsol til at spille på farten.

Siden den debuterede i slutningen af ​​2019, har Hori udgivet flere farvevarianter, men i denne uge , lancerede virksomheden et helt nyt tilbehør. Det kaldes Split Pad Pro Attachment, som samler de Joy-Con-lignende gamepads med en kablet USB-tilslutning, der kan lade dem bruges med din Switch, mens den er i docket tilstand.

Hori Split Pad Pro Attachment Hovedtelefonstikket er monteret i bunden af ​​vedhæftningen med knapper til at justere lydstyrken tæt på.

Vedhæftet fil er let på ekstra funktioner i betragtning af prisen på $79,99, ud over at give dig en kablet controller mulighed. Den har et hovedtelefonstik, og der er knapper til at justere lydstyrken eller slå lyden fra dine hovedtelefoners mikrofon, hvis den har en. Det er virkelig hele banen for denne nye pakke, og mærkeligt nok kan bilaget ikke købes separat.

Der er ringe grund for nuværende Split Pad Pro-ejere til at føle sig tvunget af vedhæftningen, men det er mere tillokkende for førstegangskøbere. Selvom du bruger mere tid på at bruge switchen på farten end i docken, vil jeg foreslå, at du bare anskaffer gamepads for at spare nogle penge. For et så dyrt tilbehør føles det begrænsende at være forbundet til switchen via et kabel, for ikke at nævne, at hovedtelefoner vil dingle et andet kabel mellem dig og tv'et. Og afhængigt af dit spilopsætning, er det næsten 10 fod lange kabel muligvis ikke langt nok.

Vores anmeldelse af Hori Split Pad Pro-vedhæftning

Randscore 6 ud af 10

Good Stuff

  • Tilbyder en anden måde at bruge den fantastiske Split Pad Pro
  • Komfortabel at bruge
  • Høretelefonstik er en god fordel

Dårlige ting

  • Det svarer til en kostbar kablet controller
  • Tilbyder for få nye funktioner
  • Ikke et smart køb for folk, der allerede ejer Split Pad Pro

Køb for 79,90 USD fra Amazon

Hori ville sandsynligvis fremføre det gyldige argument, at prisen på $79,99 matcher prisen på at købe et sæt Joy-Con-controllere. Men alligevel er selve Split Pad Pro-padsene alvorligt kompromitteret med hensyn til funktioner sammenlignet med Nintendos Joy-Con. De kan ikke arbejde trådløst (som i, mens de er adskilt fra din Switch), og de mangler rumble, NFC til Amiibo og gyroskopisk sigtning til spil, der understøtter det. (Selvom hver af dem har en omskiftelig pagaj på bagsiden, når de er forbundet direkte til din switch.) Hvad angår tilpasning, kan pagajen på venstre gamepad tilknyttes enhver funktion på venstre Split Pad Pro, undtagen minus og skærmbillede knapper. Det ligner på højre side, og udelader kun plus- og hjemknapperne.

Alligevel nyder jeg, på trods af dens skæve værdi, at bruge Split Pad Pro Attachment – hovedsageligt på grund af hvor godt det føles at bruge. Hvis du elsker Nintendos trådløse Switch Pro-controller lige så meget som jeg gør, efterligner denne Hori-controller den fint som en behagelig gamepad i almindelig størrelse. Split Pad Pros analoge sticks, triggere og knapper føles lige så lydhøre som Nintendos, med den ekstra fordel (eller irritation, afhængigt af personen) ved at være tilsluttet og aldrig behøver at genoplades.

Hori Split Pad Pro Attachment Vedhæftningens ledning er omkring 10 fod lang, hvilket måske er egnet til dit spilopsætning.

Mærkeligt nok nød jeg også at bruge den som en pc-gamepad til at spille spil som Elden Ring. Med det spil havde jeg ikke noget imod dette produkts manglende vibration. Steam genkendte det med det samme, og hvis du kan komme forbi nogle af ansigtsknapperne, der ikke stemmer overens med det, der er på skærmen, er det en problemfri oplevelse – i hvert fald med hensyn til kontroller. Mens den vedhæftede fil kan øge eller mindske lydstyrken i Windows, virker lydgennemstrømning med dens hovedtelefonstik ikke. Det er svært at kalde det en fejl i et produkt, der mere er ment som et switch-tilbehør, men det er alligevel skuffende.

Når jeg viste Split Pad Pro Attachment til folk på vores kontor, Den første glæde blev til forvirring, da jeg forklarede prisen og hvor lidt selve vedhæftningen er i stand til. Det ville være en lidt anden historie, hvis Hori begyndte at inkludere det sammen med Split Pad Pro til en mindre prisforskel. Men som det står, er Split Pad Pro-puderne det eneste væsentlige aspekt af denne pakke, ikke vedhæftningen.

Fotografi af Cameron Faulkner/The Verge