Ron Gilbert laver et nyt Monkey Island-spil, og det udkommer i år

0
113

Det viser sig, at Ron Gilberts aprilsnar slet ikke var en joke. Han arbejder faktisk på et nyt indlæg i den klassiske Monkey Island-eventyrspilserie, med titlen Return to Monkey Island, og den er klar til at blive udgivet i år. Du kan se den første trailer til spillet her eller øverst i dette indlæg.

Ifølge YouTube-trailerens beskrivelse er Return to Monkey Island en “længst ventet opfølgning” på The Secret of Monkey Island og Monkey Island 2: LeChuck's Revenge. Hovedpersonen Guybrush Threepwood er tilbage, og han bliver endnu en gang indtalt af Dominic Armato.

Traileren afslører, at Return to Monkey Island er lavet af Terrible Toybox, udvikleren af ​​2017 old-school eventyrspil Thimbleweed Park, i samarbejde med Disney-ejede Lucasfilm Games, som var involveret i de første fire Monkey Island-spil under LucasArts-banneret, og Devolver Digital. Rex Crowle, der var involveret i designet af nogle flotte spil som Tearaway og LittleBigPlanet, er art director, hvilket sandsynligvis betyder, at spillet vil have en fantastisk sans for stil.

Vi ved ikke meget andet lige endnu, selvom du måske ønsker at bogmærke spillets websted, så du kan tjekke det for fremtidige opdateringer. I 2013 skrev Gilbert et blogindlæg med titlen “If I Made Another Monkey Island” – måske har det nogle fingerpeg om, hvad vi kan forvente? Og samme år lovede han, at hvis han nogensinde skulle lave endnu et Monkey Island-spil, ville han annoncere det den 1. april.