Apples WWDC22 starter den 6. juni som en onlinebegivenhed

0
117

I år vil Apples Worldwide Developers Conference (WWDC) igen være en online-begivenhed, når den finder sted fra den 6. juni til den 10. juni. Apple sagde dog, at det vil være vært for en personlig session i Apple Park den 6. juni, hvor nogle udviklere og studerende ser keynote og State of the Union-videoerne sammen med online-fællesskabet. Detaljer om, hvordan man ansøger om adgang der vil være tilgængelige “snart.”

WWDC er traditionelt en software-fokuseret begivenhed, hvor Apple beskriver sine kommende opdateringer til iOS, iPadOS, macOS, tvOS, og watchOS. Sidste år annoncerede Apple for eksempel en række softwareforbedringer som SharePlay-understøttelse af FaceTime, muligheden for at gemme id'er i digital form i Apple Wallet, widgetunderstøttelse til iPadOS og nye privatlivsfunktioner med sin iCloud Plus-abonnementstjeneste.

Men det betyder ikke, at WWDC altid udelukkende er fokuseret på software. Tidligere begivenheder har set lanceringen af ​​den nye Mac Pro og HomePod samt opdaterede iMacs og iPad Pro. På Apples 2021-konference annoncerede den overgangen af ​​Mac-serien til sin egen armbaserede Apple Silicon. Med en ny M2-processor, der rygtes at komme i år, kunne vi så se den nye chip drillet eller endda annonceret på WWDC22?