Twitter vil udpege Elon Musk til sin bestyrelse

0
96

Twitter udnævner Teslas administrerende direktør Elon Musk til sin bestyrelse, ifølge en ansøgning til Securities and Exchange Commission. Musk vil fungere som klasse II-direktør indtil 2024. Dette er en type stilling, der kan bruges som en anti-overtagelsesforanstaltning.

“Selskabet vil udnævne Mr. Musk til Selskabets bestyrelse (“bestyrelsen”) til at fungere som klasse II-direktør med en periode, der udløber på selskabets 2024 årlige aktionærmøde,” står der i arkiveringen. “Så længe hr. Musk sidder i bestyrelsen og i 90 dage derefter, vil hr. Musk ikke, hverken alene eller som medlem af en gruppe, blive reel ejer af mere end 14,9 % af selskabets udestående stamaktier på et sådant tidspunkt, herunder til disse formål økonomisk eksponering gennem afledte værdipapirer, swaps eller afdækningstransaktioner.”

I et tweet bekræftede Twitters CEO Parag Agrawal Musks nye rolle i bestyrelsen. Han kaldte Musk “både en passioneret troende og intens kritiker af tjenesten” og sagde, at han ville “bringe stor værdi til vores bestyrelse.”

I mandags købte Musk en 9,2 procent af aktierne i Twitter, på trods af hans klager over ytringsfrihed på platformen. Det gør Musk til den største aktionær i virksomheden. Samme dag som Musk købte sig ind på Twitter, spurgte han tilhængere om at oprette en Rediger-knap. Agrawal svarede ved at sige “konsekvenserne af denne meningsmåling vil være vigtige.”

Udvikler…