Sådan ser det opdaterede Apple Studio Display-webkamera ud

0
276

Apples $1.599 Studio Display ankom i sidste måned med store løfter om sit webcam, som har en 12-megapixel sensor, en f2.4 ultravid linse og den samme A13-chip, der kører det hele som fundet. i iPhone 11. Desværre blev den leveret med buggy-software, der fik alt til at se dårligt ud. Apple fortalte os, at det ikke “opførte sig som forventet” og lovede os en softwareopdatering.

Den opdatering er nu her, sådan set. Du skal opdatere din Mac til den offentlige beta af macOS Monterey 12.4, som kommer med en yderligere opdatering til Studio Display. (Når Studio-skærmen er opdateret, er forbedringerne dog tilgængelige, når de er tilsluttet enhver anden Mac.)

Jeg opdaterede min anmeldelsesenhed i går aftes, og grundlæggende er ændringerne, hvad Apple sagde, vi ville se: Støjreduktionen er forbedret, kontrasten er bedre, og rammen er lidt bredere. Her er en side om side:

Den gamle Studio Display-webkamerasoftware til venstre, opdateret software til højre

Det kommer ikke til at blæse nogens sind, men det ser bestemt ikke lige så ødelagt ud som før. Der er lidt flere detaljer i mit ansigt, mindre støj i baggrunden, og farverne er bestemt mere præcise. (Jeg ser ud, som om jeg faktisk har set solen i det seneste år.) Det ser ud til, at Apples beslutning om at sætte et vidvinkelobjektiv på dette kamera til Center Stage-understøttelse modvirker billedkvaliteten her – uanset hvad, så er det ved at skære ned denne sensor, hvilket giver hele systemet færre data at arbejde med.

Opdateringen er stadig i beta, så vi vil se, om Apple ændrer noget andet, når macOS 12.4 rent faktisk sendes, hvilket burde være relativt snart. Når det sker, vil vi se nærmere på og opdatere vores anmeldelse på passende vis.