Samsung introduceert PRO Endurance-geheugenkaarten voor camera's

0
511
Samsung PRO Endurance microSD-kaart

Samsung heeft zijn assortiment microSD-kaarten uitgebreid met de PRO Endurance microSD-kaarten voor gebruik in camera's. Omdat bewakingscamera's, dashcams, deurbelcamera's en bodycamera's continue video-opname vereisen, moet een kaart onder verschillende omstandigheden gedurende een langere periode de schrijfprestaties behouden.

Samsung's PRO Endurance-reeks met behulp van enterprise-grade NAND-flashgeheugen belooft precies dat te doen. Samsung beweert dat een PRO Endurance van 256 GB een continue opnametijd heeft tot 16 jaar en 33 keer langer meegaat in vergelijking met zijn EVO Plus-kaarten met een vergelijkbare capaciteit. De kaarten zijn ook slijtvast en valbestendig, naast dat ze worden beschermd tegen water, magneten, röntgenstralen en extreme temperaturen.

Wat de snelheden betreft, bieden de kaarten zowel schrijf- als leessnelheden van tot respectievelijk 40 MB/s en 100 MB/s, waardoor het een goede keuze is om op te nemen in Full HD of 4K.

De kaarten worden wereldwijd verkocht in verschillende capaciteiten (32/64/128/256 GB) en zijn geprijsd van $ 10,99 voor de 32 GB tot $ 54,99 voor de 256 GB.

Kopen bij Amazon