Apple tester angiveligt iPhones med USB-C

0
19

Apple tester iPhones, der skifter Lightning-porten ud med USB-C, ifølge en ny Bloomberg-rapport fra Apple-hvisker Mark Gurman. Men du skal ikke forvente at se det i dette års iPhone-serie, da skiftet ikke ville ske før 2023 “tidligst,” siger Gurman. Rapporten følger den pålidelige Apple-analytiker Ming-Chi Kuos tweets i denne uge, der indikerer, at Apple ville skifte til USB-C i anden halvdel af 2023, hvilket formentlig er, når det års iPhone-serie vil blive frigivet.

Skiftet ville være stort, selvom det ikke er en komplet overraskelse. Apple har allerede flyttet iPad Pro, iPad Air og iPad Mini til USB-C. Og EU afslørede et forslag i september, der ville kræve, at mange enheder, inklusive smartphones, inkluderede USB-C-porte – Gurman siger, at denne lovgivning var “en nøgleårsag” til Apples skridt til at overveje ændringen. Der er også tekniske fordele ved at skifte til USB-C, som er i stand til hurtigere overførselshastigheder end Lightning.

Rygterne har også svirret om, at Apple udvikler en portløs iPhone, og Gurman siger, at Apple har “fungeret på iPhones uden nogen opladningsport” i “de seneste år.” Men hans rapport fredag ​​antyder ikke, at en portløs iPhone vil være tilgængelig når som helst snart.

Apple svarede ikke straks på en anmodning om kommentar. Virksomheden introducerede først Lightning-porten med iPhone 5 i 2012.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here