Et billigere Apple TV kan være på vej

0
19

Et Apple TV, der faktisk konkurrerer med Roku og Amazon, kan være på markedet ved årets udgang. Ifølge analytiker Ming-Chi Kuo i et tweet ville Apple lancere et nyt Apple TV “der forbedrer omkostningsstrukturen” i anden halvdel af 2022.

Det er ved at være på tide.

p>

I øjeblikket sælger Apple tre Apple TV-modeller. Dens 4K Apple TV kommer i 32 GB og 64 GB kapacitet og sælges for henholdsvis $179 og $199. Det er et godt tilbud i forhold til, hvad du får fra 4K Apple TV. Bortset fra Nvidias Shield-sortiment har ingen set-top-boks den samme understøttelse af en lang række hjemmebiografstandarder og -formater, som Apple TV 4K gør. Det er guldstandarden for professionelle hjemmebiografinstallatører og er især rost for sine EDID-egenskaber.

Relateret

Apple TV 4K (2021) anmeldelse: meget bedre fjernbetjening, lidt hurtigere boks

EDID, eller Extended Display Identification Data, fortæller dybest set din set-top-boks, eller Blu-Ray-afspiller eller anden enhed, hvilken slags skærm du har tilsluttet den. Enheder, der laver dårlige EDID-håndtryk, kan forsøge at afspille HDR-indhold, når dit tv ikke kan understøtte det, eller endnu værre, tror, ​​at dit tv ikke er i stand til HDR og nægter dig det søde dynamiske område, du sandsynligvis har betalt for. Roku, Amazon og en masse andre set-top-bokse kan være ret elendige ved de håndtryk og give dit tv det bedste kvalitetssignal, det kan håndtere fra enhver given streamingkilde. Apple lykkes.

Men mens det mere budgetvenlige Apple TV HD deler den samme crackerjack EDID-håndtering, mangler den alle de andre lækkerier, der gør 4K til et must-køb til hjemmebiograf nørder. Det understøtter kun op til 1080p, og til $149 er det et forrygende dårligt køb. Ligesom, du er bedre stillet at spare dine penge som et dårligt køb.

Jeg er virkelig bekymret for Googles søgealgoritme, når folk googler “Apple TV”

Hvilket er et problem for Apple. Virksomheden ønsker at sælge sine tjenester til dig, herunder Apple Fitness (som kun virker på Apple-enheder) og Apple TV Plus. Det har arbejdet flittigt sammen med andre set-top-boksudbydere og tv-producenter for at få disse produkter på deres enheder, men det er virkelig ikke nok til at konkurrere med Roku og Amazon, som hver har set-top-bokse, der starter ved et godt stykke under $50 og har de fleste de samme muligheder som Apple TV HD til $149.

Relateret

Eddy Cue har angiveligt større planer for Apples milliard-dollar streaming og annoncevirksomhed

En Apple TV-stick, der starter ved $99 eller lavere med AirPlay 2-understøttelse, den fremragende EDID-håndtering og evnen at tackle Fitness ville være meget mere tiltalende. Det er tættere på de pinde, der tilbydes af Roku og Amazon. Det ville stadig være dyrere, men det ville i det mindste være under $100.

Men enhver billigere Apple TV-enhed ville stadig lade mig undre mig – hvad pokker er meningen med Apple TV HD så? For bare at skille penge fra pengepungen på folk, der ikke er opmærksomme? Med sin høje pris og lavere opløsning giver det ikke meget mening som et produkt til sin nuværende pris. Det kan ende med at få et prisfald til under 100 $, og en ny enhed med 4K-understøttelse kan tage sin plads i midten.

Kuos tweet giver ikke rigtig klarhed om, hvor dette ny enhed ville sidde i Apple TV-serien, så det er nogens gæt på dette tidspunkt. (Hvis du faktisk ved det, er du velkommen til at skrive til os på tips@theverge.com.) Det kan endda erstatte Apple TV HD helt.

Uanset hvad dette potentielle nye produkt ender med værende, lad os håbe, at det er billigere end de nuværende tilbud, og at det har et bedre navn. Vi har Apple TV 4K, Apple TV HD, Apple TV Plus og Apple TV Up Next-appen; hvis vi tilføjer Apple TV Stick eller hvad som helst til rækken, er jeg virkelig bekymret for Googles søgealgoritme, når folk googler “Apple TV”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here