Vergecast: Googles CEO Sundar Pichai på Google I/O 2022

0
19

Hver fredag ​​udgiver The Verge vores flagskibspodcast, The Vergecast, hvor Verge-chefredaktør Nilay Patel og hovedredaktør David Pierce diskuterer ugen i tekniske nyheder med journalister og redaktører, der dækker de største historier.

I onsdags så vi Google annoncere en hel masse produkter og funktioner fra deres keynote-livestream – fra opdateringer til Nest Hub Max til forhåndsvisning af en 2023 Pixel-tablet. Så på The Vergecast fokuserer vi en del af showet på Googles meddelelser og initiativer for det kommende år eller deromkring.

Og der er ingen bedre måde at starte den samtale på end med et interview med Google og Alphabet CEO Sundar Pichai. Læs hele udskriften af ​​samtalen her.

Efter interviewet deltager Verge viceredaktør Dan Seifert i showet for at dykke dybere ned i Googles hardwaremeddelelser og temaet om at “bringe Googles hits tilbage” som tabletten eller tegnebogen.< /p>

Men vent, der er mere. Verge seniorreporter Liz Lopatto stopper ved showet for at tale med David om denne uges “kryptokrak” og stablecoins' kamp for … stabilitet. David kalder dette segment for “Crypto Corner”, som måske er tilbagevendende eller ikke.

For at lukke showet bringer Verge-managing editor Alex Cranz det væsentlige fra Vergecast: gadget-rygter. Apple overvejer måske at bringe USB-C til iPhone i 2023, og vi så en forhåndsvisning af, hvordan det næste headset fra Meta kan se ud. Hvilket år for gadgets 2023 bliver.

Der er en hel masse i dette show, der fylder dig med denne uges største teknologinyheder – så lyt her eller i din foretrukne podcast-afspiller for at få hele diskussionen.

Previous articleHP Envy x360 2-i-1 er til salg til sin laveste pris nogensinde på Best Buy
Next articleLæs denne undersøgelse, hvor du leder efter en for længst forsvundet kvindelig videospilpioner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here