Halo Infinites næste opdatering vil bringe kampagnens hemmelige ultradrevne pistol tilbage

0
23

Halo Infinites fejlbehæftede og overmandede “tankpistol” vil blive tilføjet tilbage til spillets kampagne i en kommende opdatering, meddelte udvikleren 343 Industries fredag.

Tankpistolen er et ekstremt kraftfuldt våben – i det væsentlige en bærbar version af en Scorpion tanks kanon, der har ubegrænset ammunition – og det har været populært blandt speedrunners og som en måde at gøre spillet meget nemmere på. Men selvom du skal vide præcis, hvor du skal lede for at finde pistolen (som i øvrigt er usynlig), sagde Halo senior community manager John Junyszek i april, at 343 ville fjerne “tankpistolfejlen” sammen med spillets anden sæson , som blev lanceret 3. maj. Den beslutning var ikke særlig populær blandt fællesskabet, og det lader til, at der har været nok tilbageslag til, at 343 har besluttet at bringe tankpistolen tilbage.

343 vil også tilføje nogle færdighedsspring til spillets multiplayer-kort. De svære at trække-off spring (som “Pizza”-hoppet) kunne give spillere en fordel i en ophedet kamp, ​​men det ser ud til, at de kan have gjort det på en måde, som udviklerne ikke havde til hensigt.

“Vi identificerede oprindeligt disse hop som at falde ind i et par kategorier: Steder, hvor miljøet dårligt kommunikerede gennemspilsmulighederne i spilverdenen, steder, der skabte en kampubalance eller en kombination af begge,” sagde Junyszek fredag ​​på Halo Waypoint-fora.

343 lavede nogle justeringer, der fjernede nogle færdighedsspring med sæson 2-patchen, men fællesskabets ramaskrig har været højt nok til, at 343 planlægger at tilføje mange af dem igen. “Spillere har gjort det klart, at vores analyse af disse hop ikke var målet, og vi værdsætter feedbacken,” sagde Junyszek.

Junyszek havde i sidste uge indikeret, at 343 Industries overvejede ændringer som svar på spillerfeedback efter sæsonens lancering. “Vi har set feedback omkring ændringer, der påvirkede forskellige multiplayer-spring og kampagne-speedrun-strategier,” sagde Junyszek den 5. maj. “Vi er ikke på det punkt, hvor vi kan love noget endnu, men vil gerne være gennemsigtige og sige, at vi tager feedbacken seriøst og gennemgår mulighederne internt.”

Halo Infinites leder af kreative Joseph Staten havde også anerkendt klagerne. “Hej spartanere, denne uge har været ujævn,” sagde Staten og citerede Junyszek. “Det var bestemt ikke vores mål.”

Tilbageførslerne er blot de seneste fartbump for Halo Infinite

Junyszek i fredags gav ikke en specifik dato for den nye opdatering, men den det lyder som om det snart kommer. “Vores team har arbejdet hårdt for at få så meget, som vi kan, i denne opdatering så hurtigt som vi kan, men der er stadig et par skridt mere, vi skal tage, før vi kan frigive det i naturen,” sagde han. “Vi vil dele mere om denne opdaterings specifikke udgivelsestidspunkt i løbet af de næste par dage.”

Vedførslerne er blot de seneste fartbump for Halo Infinite, som har haft en stenslidende omgang ting siden lanceringen sidst sidste år. Og vi venter et stykke tid på, at nogle kernefunktioner bliver tilføjet til spillet; 343 annoncerede i sidste måned, at det er rettet mod en udgivelse i slutningen af ​​august til onlinekampagne-samarbejde og en september-lancering for en åben beta af Forge-tilstand.

Relateret

Clippy er i Halo Infinite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here