PUBG: Battlegrounds tjener mange flere penge efter at have gået free-to-play

0
25

PUBG: Battlegrounds, pc- og konsolversionen af ​​Battle Royale-skydeserien, tjener mange penge efter skiftet til gratis at spille i januar, som afsløret af udvikler Kraftons seneste indtjeningsrapport offentliggjort fredag.

Ifølge rapporten steg salget på pc med 61 procent år over år til $82,3 millioner. På konsollen var salgshoppet endnu større og steg 124 procent fra det foregående kvartal og 274 procent år over år, selvom Krafton ikke satte et dollartal bag disse stigninger. Spillet oplevede også en “næsten tredoblet” stigning i gennemsnitlige månedlige aktive brugere fra 4. kvartal 2021.

PUBG: Battlegrounds var oprindeligt en betalt titel, da den blev lanceret på Steam i tidlig adgang i 2017, men den store økonomiske succes med gratis-at-spille Battle Royale-skydespil som Fortnite, Call of Duty: Warzone og Apex Legends beviste, at den gratis model kan være ret lukrativ. For at give dig en idé om, hvor lukrativt, EA sagde i denne uge, at Apex Legends, et spil, der har været ude i lidt over tre år, har oversteget $2 milliarder i levetids nettobookinger. Og Epic rejste $144 millioner til Ukraines nødhjælp fra kun to ugers Fortnite-indtægt.

Så for Krafton var det sandsynligvis en ret nem beslutning at skifte PUBG: Battlegrounds til free-to-play. Og populariteten af ​​PUBG: Mobile (som også er gratis at spille) hjalp sandsynligvis; Krafton siger, at spillet, som er blevet downloadet mere end 1 milliard gange i marts 2021, tjente 307,1 millioner dollars i omsætning i første kvartal af 2022, et tal der var steget 5 procent år over år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here