CVS stopper med at udfylde Cerebral og Done Health ADHD med recepter

0
29

CVS-apoteker vil ikke længere udfylde recepter på kontrollerede stoffer som Adderall fra telehealth-selskaberne Cerebral og Done Health, rapporterede The Wall Street Journal. Det er det seneste slag til Cerebral, som står over for undersøgelser fra det amerikanske justitsministerium og Drug Enforcement Administration.

Cerebral sagde i sidste uge, at det ville stoppe med at ordinere kontrollerede stoffer til nye kunder, og at de ville flytte eksisterende kunder ud af tjenesten til efteråret. Virksomheden fortalte The Wall Street Journal, at den “gør alt for at sikre, at disse patienter får adgang til medicin, som deres sundhedsudbydere har fastslået, at de har brug for.”

Done Health er en ADHD-specifik telehealth-platform og blev ligesom Cerebral kritiseret af sygeplejersker, der sagde, at de blev presset til at uddele medicin baseret på kun korte besøg hos kunder. Nogle individuelle CVS-steder var allerede holdt op med at indgive recepter fra nogle færdige klinikere og havde spurgt dem om mængden af ​​ADHD-medicin, de ordinerede. Walmart havde også blokeret recepter fra nogle færdige klinikere. Truepill, Cerebrals rapporterede foretrukne apotek, sagde i denne måned, at det ikke længere ville udfylde Adderall og andre kontrollerede stoffers recepter fra virksomheden.

Normalt kræver føderale regler, at patienter mødes med en læge personligt, før de kan få ordineret et kontrolleret stof som Adderall. Men disse regler blev lempet, da USA gik under en folkesundhedsnødsituation i 2020 i starten af ​​COVID-19-pandemien, og læger var i stand til at ordinere stofferne med kun et videobesøg. Virksomheder som Cerebral og Done udnyttede dette hul til at begynde at tilbyde recepter til kunder.

Nødsituationen for folkesundheden er stadig på plads, så læger kan teknisk set stadig ordinere kontrollerede stoffer over telesundhed. Men de fleste store telemedicinske virksomheder, som Teladoc og MDLive, fortalte The Wall Street Journal, at de ikke ordinerer medicinen. Og med apoteker, der blokerer recepter fra dem, der gør, er der færre muligheder for den nemmere adgang til disse lægemidler.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here