Lucid Motors problemer med tilbagekaldelse for nogle Lucid Air EV'er på grund af defekte instrumentdisplayledninger

0
39

Lucid Motors udstedte en tilbagekaldelsesmeddelelse for nogle af deres luksuriøse elektriske sedaner for et defekt ledningsnet forbundet til instrumentpanelet. Tilbagekaldelsen dækker 1.117 modelår 2022 Lucid Air sedans af alle udstyrsniveauer. Tilbagekaldelsen blev først rapporteret af Lucid Insider, en blog, der dækker EV-virksomheden.

Tilbagekaldelsen adresserer muligheden for, at “kablet dataforbindelse til instrumentpanelet muligvis ikke er blevet sikret ordentligt under montering,” sagde en talsmand i en e-mail. “Lucid er ikke bekendt med nogen tilfælde, hvor disse komponenter har svigtet i et køretøj eller forårsaget en afbrydelse af instrumentdisplayet.”

Det ekstra lange ledningsnet, som indeholder Ethernet-ledningerne til midterste og venstre førerdisplay, kan blive beskadiget ved at komme i kontakt med ratstammen. Beskadigede ledninger kan resultere i “potentielt tab af datakommunikation til skærmene,” rapporterer virksomheden. “Tab af kommunikation på disse skærme kan afbryde opdateringen af ​​speedometeret, gearvalgsindikatorer, kontrollamper og andre meddelelser i køretøjet.”

Det ekstra lange ledningsnet, som indeholder Ethernet-ledningerne til midterste og venstre førerdisplay, kan blive beskadiget

Antallet af køretøjer, der tilbagekaldes, ser ud til at overstige det antal, som Lucid har leveret til sine kunder. I sin indtjeningsrapport for fjerde kvartal 2021 sagde selskabet, at det leverede 125 køretøjer til kunder ved årets udgang. Og i sin seneste rapport for første kvartal 2022 sagde Lucid, at den sendte 360 ​​køretøjer til kunder.

I en meddelelse til National Highway Traffic Safety Administration sagde Lucid, at det etablerede et “rent punkt” for dets fremstilling den 4. maj 2022, hvorefter Lucid er sikret, at enhver “overskydende selelængde” er blevet sikret for ikke at påvirke instrumentpanelets betjening. “Alle Lucid-køretøjer, der er fremstillet før det rene punkt, er potentielt påvirket,” sagde virksomheden. Virksomheden er i gang med at bestille nye ledningsnet, der ikke har overskydende længde.

Dette er Lucids anden tilbagekaldelse. Den første, som blev udgivet i februar, forsøgte at løse et potentielt affjedringsproblem, som bilproducenten siger, er forårsaget af “ukorrekt montering af en leverandør.”

Lucid har kæmpet for at få biler væk fra fabriksgulvet midt i forsyningskædens problemer og andre forstyrrelser forårsaget af COVID-19-pandemien. Sidste kvartal meddelte det Newark, Californien-baserede selskab, at det reviderede sine årlige produktionsforventninger til 12.000 køretøjer fra den oprindelige forudsigelse på 20.000 køretøjer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here