NFL Rivals blockchain-spil vil lade spillere tage over som deres holds GM og bruge NFT'er på en eller anden måde

0
21

Selvom vi stadig ikke ved præcis, hvad 2K vil gøre med sin “ikke-simulerende” NFL-licens (dets arkadespil er forsinket og vil ikke blive udgivet i år), er ligaen udfylde dette tomrum ved at annoncere et partnerskab for at bygge sit første blockchain-spil, NFL Rivals. Det er svært at sige præcist, hvad spillet bliver, men her er beskrivelsen:

Dette sjove, nemme at spille spil leverer på fantasien om at være et team General Manager. tillade NFL-fans og -spillere at konkurrere mod andre GM'er med deres samlede spillerlister og hold, opbygge, udjævne og forbedre deres lineup. Derudover vil fans være i stand til at eje, indsamle og handle ikke-fungible tokens (NFT'er) af deres yndlingsspillere gennem denne spil-og-egen spiloplevelse.

Der er ingen skærmbilleder og ingen trailer tilgængelig, men NFL Rivals har allerede annonceret “Rarity League”-dråber, som er 32 samlinger af “unikke generative 3D NFL-franchisetema-NFT'er”, der vil blive frigivet, før spillet udkommer.

Baseret på den beskrivelse ser det ud til, at det er bestemt til at falde et sted på skalaen mellem at være fodboldmanager for nordamerikanske fodboldfans og almindelig fantasy-fodbold, formentlig uden at træde på Madden-franchisens Ultimate Team-tilstande, der allerede lader folk bygge vagtplaner, tjene belønninger og forbedre deres lineup.

NFL Rivals vil lancere på nettet og mobilweb i begyndelsen af ​​2023 og har, som ethvert Web3-projekt, en Discord tilgængelig, så folk kan holde sig opdateret, uanset om disse opdateringer kommer fra holdet eller phishing-angribere.

Image: Mythical Games

I en pressemeddelelse siger den kreative chef for Mythical Games, Jamie Jackson, “NFT'er med nytte kan tilføje værdi til spillere i spillet, og vi kan ikke vente med at bringe disse koncepter til NFL Rivals for at udvikle teammanagementgenren ved at tilføje fordelene ved spil-og-egne spil, der tilbyder fællesskabet nye måder at engagere sig med deres yndlingshold og -spillere både i og uden for denne virtuelle verden.”

Virksomheden siger, at det “beskytter” spillere, der er nye til blockchain, ved at bruge en depotpung, hvilket betyder, at du ikke behøver at dykke ned i forviklingerne af blockchain for at spille. Den slags opsætning er dog kontroversiel blandt mange Web3-fans, der hævder, at hvis du ikke ejer nøglerne til din tegnebog, så ejer du ikke rigtig, hvad der er inde i den. Mythical giver “avancerede” spillere mulighed for at forbinde deres eksisterende tegnebøger via broer mellem dens Mythical Chain og offentlige mainnets, men som vi har set med NFT-spillet Axie Infinity, som blev hacket for over 600 millioner dollars, som ingen bemærkede, manglede i næsten en uge — broer kan tilføje endnu et potentielt fejlpunkt for sikkerheden.

Relateret

Forklaring af cryptos milliard-dollar-broproblem

Ligesom mange af de virksomheder, vi har hørt om, der arbejder på blockchain- og Web3-projekter, støttes det økonomisk af massive investeringer fra Andreessen Horowitz (a16z) og andre venturekapitalister, som investerede $150 millioner i virksomheden sidst sidste år. Mythical Games på sin side ledes af spilindustriens veteraner med erfaring med at udvikle Call of Duty, World of Warcraft, Guitar Hero og flere andre bemærkelsesværdige spilfranchises, som vi husker. I et blogindlæg udråbte a16z Mythicals evne til at bygge AAA-titler som Blankos Block Party, som har været tilgængelig i Early Access siden juni 2021 og siden er blevet udvidet til at tilføje en ny tilstand, der ser meget velkendt ud.

Andreessen Horowitz-leder Chris Dixon dukkede for nylig op på Decoder-podcasten for at beskrive, hvorfor han mener, at disse platforme repræsenterer internettets fremtid og sagde dette om spil:

Nå, jeg tror, ​​der er to ting med NFT'er. For det første tror jeg, at det arkitektonisk er meget forskelligt fra andre objekter på internettet, i den forstand, at de fleste objekter styres af en applikation, og NFT'er kontrolleres af brugere. Det skifter polaritet, og det synes jeg er vigtigt. Efterhånden som vi ser fremkomsten af ​​Web3-gaming, vil du se en helt anden klasse af ting, hvor folk ejer karakterer og andre slags objekter, som de kan tage på tværs af forskellige oplevelser. I stedet for at det er indeholdt i en app, er det indeholdt på brugerniveau. Der er et arkitektonisk aspekt, og der er et socialt aspekt. Hvorfor værdsætter folk at bære mode – som Supreme T-shirts – eller biler? Meget af værdi i verden handler om at vise, at du er tidligt til noget, at du har høj status, og at du har god smag.

NFT-kulturen er meget velkendt i offlineverdenen, kun anvendt på onlineverdenen. I stedet for bare at sige, at du var en musikers første fan, kan du nu bevise, at du var den første fan ved at købe deres NFT. Det kan være forkert, men vi satser på, at folk værdsætter det. Tidlige tegn viser, at folk værdsætter disse ting, på samme måde som de værdsætter ting i offlineverdenen, der formidler status eller smag. Der er også et fællesskabsaspekt ved disse ting, som med Discords. Min kone har en CryptoPunk, og hun går til CryptoPunk-morgenmad og CryptoPunk-møder. Det er en kultur.

For mig er der to aspekter, der gør NFT'er anderledes. For det første ejer du det virkelig arkitektonisk, ligesom du ville have et domænenavn. Hvis du ikke kan lide, hvordan nogen behandler din NFT, kan du bare flytte den væk. Det er ikke sandt på nettet i dag; alt er indeholdt i en applikation eller et websted. For det andet giver det dig mulighed for at have forskellige sociale signaler, som folk kan se, når du ejer noget. Dette gælder alt fra smag og status, til det faktum, at du er en early adopter, til hvad end det særlige design af fællesskabet NFT måtte være.

NFL senior vicepræsident for forbrugerprodukter Joe Ruggiero sagde i dagens udgivelse, “Med fremkomsten af ​​blockchain-teknologi er vi begejstrede for at samarbejde med Mythical Games om et blockchain-aktiveret spil, der leverer nye play-to-own NFT-funktioner, hvilket skaber en ny eventyr for fans, der elsker at spille fodbold. Interessen for NFT'er og videospil blandt nuværende og potentielle fans fortsætter med at vokse og tilsammen har det accelereret NFL's udforskning af nye spilmodeller, der kan levere en uovertruffen oplevelse til fans.”

Løfter om digitalt ejerskab og eksklusive udgivelser, der kommer, før vi ser et sekund af gameplay-optagelser, hjælper med at fremhæve nogle af grundene til, at NFT'er har modtaget så negativ respons fra spillere. Madden-spillene og fantasy-fodbold er populære blandt fans for sociale oplevelser, der giver folk mulighed for at nyde deres yndlingssport sammen med deres venner. Præcis hvordan det kan fungere på denne platform er uklart, uden for den lokke med ejerskab, der kommer til at lyde meget som et tilbud om at blive iværksætter ved at sælge knive, leggings eller forudbetalt juridisk forsikring.

Der er endnu ikke noget spil at tale om, bare hype og et par JPG'er, men NFL og dets krypto-investerede partnere er mere end klar til at du kan købe ind.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here