Sådan streamer du pc-spil og film til din Xbox One eller Series X/S-konsol med en gratis app

0
36

Hvis du ejer en Windows 10- eller 11-pc og en Xbox One- eller Series X/S-konsol, er du muligvis ikke klar over, at disse enheder har nogle interessante krydsfunktioner. Ved at bruge Microsofts Wireless Display-app kan du nemt udlæse spillene fra din Xbox til din Windows-pc-skærm. Omvendt er det muligt at streame det, der er på din pc til det tv, du bruger med din Xbox – du kan endda styre det fra konsollen, og opsætningen er overraskende enkel.

En bemærkning dog: Dette er en funktion, der kun er trådløs. Fordi appen bruger Miracast til at streame indholdet fra din pc, skal du sørge for, at både Windows-pc'en og Xbox One eller Series X/S er på det samme Wi-Fi-netværk.

Sådan streamer du din pc til din Xbox One eller Series X/S

Enhver Windows 10 eller 11 pc, der kan oprette forbindelse til Wi- Fi vil understøtte casting til en trådløs skærm, men du skal downloade en gratis app til Xbox.

  • Naviger på konsollen til Microsoft Store (eller klik blot på dette link), og download Wireless Display-appen til din Xbox.
  • Når appen er installeret på konsollen, skal du åbne den. Det vil vise en meddelelse om, at din konsol nu er klar til at blive tilsluttet din pc. Appen nævner også et meget nyttigt tip at huske på: controlleren kan skifte mellem gamepad og tastatur-/muskontroltilstande ved at trykke på menu- og visningsknapperne (de to knapper under det baggrundsbelyste Xbox-logo på controlleren).
Wireless Display-appens landingsskærm, kørende og klar til tilslutning på en Xbox-konsol.
  • Gå over til din pc. Når du er klar til at streame noget indhold, skal du trykke på tastaturkombinationen Windows + K. Alternativt kan du klikke på Opret forbindelse til en trådløs skærm i menuen Skærm i systemindstillingerne. Uanset hvad, vil den næste skærm vise din konsols navn.
Sørg for at vælge denne knap, der tillader input, hvis du vil spille streamede pc-spil fra din Xbox med en controller.
  • Herfra kan du vælge at udvide det, der er på din pc-skærm, duplikere det eller indstille skærmen på Xbox som din anden skærm. Til vores formål indstillede vi det som en duplikat, så Xbox-skærmen spejlede vores pc-skærm.
Denne lille proceslinje giver dig nem adgang til streamingtilstande og afbrydelse af forbindelsen.
  • Når du er tilsluttet, vil du se en lille, flytbar proceslinje placeret øverst på din pc-skærm og dit trådløst tilsluttede tv. Dette lader dig justere kvalitetsindstillingen (tilgængelig ved at klikke på tandhjulsikonet) mellem spil-, arbejds- eller filmtilstande. Under testen var det svært at se forskellen i visuel kvalitet mellem de tre. Vi fandt ud af, at spilindstillingen er bedst, hvis du udelukkende spiller pc-spil, da den har den mindst mærkbare latens, mens du bruger en controller.
Muligheden for at streame lyden til din Xbox er i afspilningsenhedslisten, når du klikker på lydstyrkeikonet i proceslinjen.

Et tip: Hvis du har bedre lyd tilsluttet dit TV, kan du skifte lyden til at udsende der i stedet for din pc.

  • Tryk på højttalerikonet på Windows-proceslinjen.
  • Vælg Digital Output [din Xbox's navn her]< /strong>

Til sidst hævder Microsoft, at du ikke kan bruge Wireless Display-appen til at vise, hvad den anser for at være “beskyttet indhold”. Så alt krypteret videoindhold fra apps som Netflix eller Hulu virker ikke. Vi var dog i stand til at streame alt, hvad vi ønskede, gennem Google Chrome-browseren. Hvis du løber ind i problemer med at prøve at få dine film eller tv-serier fra Netflix eller Hulu til at blive vist, foreslår vi, at du downloader disse apps fra Microsoft Store på Xbox i stedet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here