Amazons første tøjbutik slår dørene op i Los Angeles

0
23

Amazons murstens-og-mørtel-tøjbutik, Amazon Style, er nu åben i Los Angeles, Californien-området ved The Americana at Brand mall, annoncerede virksomheden i dag sammen med en video, der profilerer nogle af dets medarbejdere.

Det er en ny tilføjelse til Amazons udvalg af fysiske lokationer sammen med Whole Foods og dets kasseløse Amazon Go og Amazon Fresh købmandsforretninger. Amazon Style vil byde på tøj fra mærker som Levi's, Tommy Hilfiger, Champion og flere, og selvom det ikke har Amazons Just Walk Out-teknologi, vil det have faste medarbejdere til stede for at hjælpe dig fra start til slut.

Rygter om Amazons “varehus”-plan dukkede op i september, med en Wall Street Journal-rapport, der tydede på, at butikken ville bruge teknologiske løsninger til at fokusere på kundernes bekvemmelighed med butikker i Californien og Ohio. I januar bekræftede Amazon Amazon Style-navnet og annoncerede placeringen af ​​sin “første fysiske tøjbutik nogensinde” med et særligt fokus på at minimere besværet med at prøve tøj.

Amazon Style er udstyret med teknologi designet til at forbedre butikkens indkøbsoplevelse og eliminere ekstra trin. Hver beklædningsgenstand inde i butikken har en QR-kode, som kunderne kan scanne for at sammensætte en liste over tøj, de gerne vil prøve i et fitting room eller sende direkte til afhentning til køb – hvilket eliminerer behovet for at medbringe en masse varer. En anden funktion er, at shoppere kan vælge tøj på Amazon.com, få dem leveret til butikken for at prøve dem og returnere en vare lige der, hvis den ikke er til deres smag.

Hvis du besøger butikken, medarbejdere samler tøjet til fittingsrummet og giver dig besked, når dit tøj er klar til at blive prøvet på. Hvert fitting room er også udstyret med en touchscreen-monitor, der giver kunderne mulighed for at bede om flere ting at prøve på og/eller bedømme deres valgte varer, mens de går. Ved kassen kan kunder bruge deres Amazon-konto til at betale regningen. Ifølge Amazon er denne butik åben fra 10:00 til 21:00 mandag til torsdag, 10:00 til 22:00 fredag ​​og lørdag, og fra 10:00 til 21:00 om søndagen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here