Sony retter fejl i prissætning af PlayStation Plus-abonnement

0
22

Sony retter, hvad der står, var en “teknisk fejl”, der resulterede i, at brugere blev opkrævet en højere pris end forventet for at opgradere til en af ​​de nye PlayStation Plus-niveauer.

Da den fornyede abonnementstjeneste gik live i Asien den 23. maj, rapporterede nogle brugere, at alle, der forsøgte at opgradere fra et abonnement, de havde købt med rabat, stod over for at betale tilbage, hvad de havde gemt i starten, plus opgraderingsprisen for et nyt niveau.

I det væsentlige, for at forbrugerne kunne drage fordel af den skinnende nye PlayStation Plus, ville Sony få alle deres penge.

Der skete også en lignende situation for folk, der “stablede” PS Now-abonnementer. PS Now, som tillader streaming af ældre PlayStation-spil, koster i øjeblikket $59,99 om året. Dens tilsvarende niveau i den nye PlayStation Plus-tjeneste er prissat til $119,99 om året. Så forud for udrulningen købte spillere op til mange års abonnementskort til den nuværende pris i håb om, at de vil spare et væld af penge, når tjenesten ruller over.

Ikke kun forhindrede Sony midlertidigt spillere i at indløse disse kort, men det så ud til, at enhver, der allerede havde stablet flere år med PS Now-abonnementer, kunne have skullet betale forskellen for al deres indløste tid — noget, der ville løbe op, hvis de havde 10 års tid på sig, som nogle tilsyneladende gjorde.

Efter to dages tæsk i retten i den offentlige mening, tweetede Sony, at prissituationen “fuck you, pay me” var en teknisk fejl, og at spillere, der blev overbelastede, fik refusion.

Derudover fik de, der “stablede” deres PS Now-abonnementer et praktisk konverteringsdiagram fra Sony, der forklarer, hvor meget tid de egentlig ville få til alle deres forudkøbte abonnementskort.

PlayStation Plus/PS Now-abonnement konverteringsdiagram Sony

Den fornyede PlayStation Plus-tjeneste lanceres i Japan, Europa og Nordamerika i juni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here