Star Wars: Knights of the Old Republic II kommer til Switch

0
19

Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) II: Sith Lords er på vej til Nintendo Switch den 8. juni, som annonceret ved dette års Star Wars Celebration-begivenhed. Efterfølgeren til den klassiske KOTOR RPG skal indeholde nogle præstationsforbedringer og opløsningsopgraderinger, samt en Restored Content DLC, der kommer efter lanceringen.

Som du måske har gættet, kommer Restored Content DLC med det indhold, som Obsidian Entertainment og Aspyr Media, spillets udviklere, udelod under deres travlhed at lancere spillet i 2004. Der er allerede en fanlavet mod til KOTOR II på Steam, der gendanner noget af dette tabte indhold, men det er uklart, hvor ens den officielle DLC vil være, når den udkommer.

Du kan forudbestille KOTOR II i Nintendo Store for $15,00 lige nu, eller du kan købe det som en del af et $29,99 bundt, der også inkluderer den originale KOTOR, der ankom på Switch sidste år. Og selvom Aspyr i øjeblikket arbejder på et KOTOR-genindspilning, der er eksklusivt til PlayStation 5, er der stadig ikke noget at sige om en udgivelsesdato.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here