Du vil snart være i stand til at bruge en iPhone som et Mac-webkamera

0
150

Apple planlægger at give macOS-brugere mulighed for at bruge deres iPhone-kamera som webcam. Den nye Continuity Camera-funktion kommer som en del af macOS Ventura, en kommende opdatering til macOS. Apple forestiller sig, at MacBook-brugere klipper en iPhone til toppen af ​​deres bærbare computere og bruger kameraet til at forbedre videoopkald i FaceTime, Microsoft Teams, WebEx og mere.

Kontinuitetskamera tager simpelthen bagsiden kamera feed fra din eksisterende iPhone og konverterer den til et webcam, der kan bruges i macOS apps. Continuity Camera inkluderer endda Center Stage og Portrait Mode support, så der er masser af videotilstande til en række forskellige opkald.

Apple siger, at det arbejder med Belkin på standere, der vil blive frigivet senere i år for at gøre det nemt at holde en iPhone på plads over en MacBooks skærm. Du skal heller ikke bruge ny hardware til dette, da eksisterende enheder vil blive understøttet gennem softwareopdateringer. Den nye Continuity Camera-funktion vil være tilgængelig senere i år.