iFixit bruger sine værktøjer til at afmontere Apples selvbetjente iPhone reparationsværktøjer

0
153

iFixit udfører regelmæssigt dissektioner af de nyeste Apple-gadgets, men denne gang satte reparationsressourcewebstedet sine værktøjer op mod andre værktøjer ved at adskille Apples nye iPhone-selvbetjeningsreparationssæt (via iMore). Adskillelsesprocessen på Apples reparationsværktøjer blev dokumenteret og offentliggjort på iFixits YouTube-kanal, hvilket giver et indvendigt kig på displaypressen, batteripressen og opvarmede apparater til fjernelse af display.

Videoen starter med en adskillelse af displaypressen, som har et virkelig smidigt håndtag, som iFixit-værten var mest glad for, og beskriver den som en “svane, der flyver, hver gang den glider op.” Håndtaget er glat, fordi det bruger kuglelejer, der bevæger sig på et cirkulerende spor som et transportbånd, når pressen bevæger sig op og ned. Den rummer også et let aftageligt litiumbatteri i AA-størrelse, der er holdt i en skal i C-størrelse, der driver et lille kontrolkort, der aktiverer nedtællingstimerskærmen.

Skærmpressen har en tesselleret gummiramme, der trykker ned på telefonen for at forsegle en ny vandtætningslim. Hver sektion af rammen har varieret fjederkraft, men den stærkeste kraft er forbeholdt hjørnerne.

Videonedrivningen af ​​værktøjerne blev udført på dem, som iFixit købte, og kostede omkring $587,35 for de tre værktøjer baseret på priserne fastsat på Apples selvbetjeningsside. Du behøver ikke købe alle disse værktøjer, da Apple sender dem til dig som et lejesæt for 49 USD, men der er en hage.

Sean Hollister fra Verge testede selv sættet og fandt ud af, hvor svært Apple gør det for folk, der ønsker at udføre en simpel reparation på egen hånd. Udover lejegebyret på 49 USD og 69 USD for det nye batteri (det samme beløb, som du ville betale i en Apple Store), krævede Apple også et depositum på 1.200 USD for at sikre, at de 79 pund af reparationsværktøjer i Pelican-tasker, som det sender ud, returneres til virksomheden uskadt.

Relateret

Apples DIY reparationsservice er nu tilgængelig i USA

Apples DIY reparationsdele er kun lidt billigere end reparationspriserne

Opsætningen virker forbavsende overkonstrueret, men også meget godt designet – selvom den anden presse, der er til batteriet, var mindre imponerende og “kedelig”, ifølge iFixit-værten. De beskrev batteripressen som et “poleret retssagsforebyggelsessystem”, der hentyder til dens primære funktion som at reducere chancen for, at brugeren kan punktere og forårsage en batteribrand. Men alt det gør, er at trykke en silikonerulle på batteriet med en præcis mængde kraft, som er lige nok til at klæbe til det nye batteri.

Leveres med en hvid iMac-strømledning

Denne tredje værktøj er opvarmet skærmfjernelse, det mest komplekse af de tre værktøjer i videoen. iFixit-værten beskriver det som “janky” baseret på dets udseende, og da det kommer med en uovertruffen hvid strømledning – den samme vinklede, som fulgte med 2012 og nyere Intel iMacs. Dette værktøj kommer med en “varm lomme”, der grundlæggende er en metalramme, der er specielt dimensioneret til den iPhone, du er ved at åbne. Hvis du trykker den varme lomme ind i værktøjet til fjernelse af opvarmet skærm, aktiverer den en kontakt, der gør det muligt for den at starte opvarmningen, men kun hvis den registrerer, at en telefon rent faktisk er installeret i den. Værten fandt også ud af, at LCD-skærmen foran teknisk set er en berøringsskærm, men slet ikke bruges på den måde.