iOS 16 giver dig mulighed for at redigere og endda annullere afsendelse af tekster i Beskeder

0
140

Under sin WWDC 2022-begivenhed annoncerede Apple en masse nye funktioner på vej til sine softwareplatforme, herunder muligheden for at redigere beskeder, du allerede har sendt i sin Messages-app. Apple softwareingeniør senior VP Craig Federighi annoncerede ændringerne, mens han diskuterede iOS 16-opdateringer, og tilføjede, at brugere vil være i stand til at fjerne meddelelser og markere tråde som ulæste, hvilket dækker tre af de mest efterspurgte funktioner fra iMessage-brugere.

Selvfølgelig har du muligvis ikke så mange tastefejl at rette, når de nye funktioner lanceres, da der er en ny diktatoplevelse, der “lader dig flydende bevæge dig mellem stemme og berøring.”

Fortryd Send i Apple-beskeder Billede: Apple

En anden justering vil lægge en liste over SharePlay-klare apps direkte ind i FaceTime, så du nemt kan se, hvilke der er tilgængelige, mens en knap til funktionen i Beskeder gør det nemmere at sende sms'er frem og tilbage, mens I ser sammen .

Udvikler… vi føjer mere til dette indlæg, men du kan følge med på vores WWDC 2022 liveblog for at få nyhederne endnu hurtigere.