Sony LinkBuds har netop fået deres første rabat hos Amazon

0
128

Vi starter ugen her på The Verge Deals med et par solide rabatter på Sony-øretelefoner. Først og fremmest tilbyder Amazon i øjeblikket den første rabat nogensinde på Sony LinkBuds. Normalt tilgængelig for $179,99, du kan i øjeblikket få et par for $158 hos Amazon. Dette er ikke en massiv rabat, men det er den laveste pris, vi endnu har set for disse unikke øretelefoner.

Sony LinkBuds er en klar afvigelse fra konventionelle øretelefoner, der bruger et “åben stil” donut-formet design i stedet for de mere typiske silikone ørepropper. Dette giver mulighed for bedre rumlig bevidsthed og, for nogle mennesker, en mere behagelig pasform. Og LinkBuds giver skarp lydkvalitet og fremragende taleopkaldsydelse. Selvom de, som et resultat af deres design, ikke er særlig praktiske i højere miljøer. Muligvis den fedeste funktion er dog kontrollerne, som giver dig mulighed for at trykke på siden af ​​dit hoved for at styre dem i stedet for selve øretelefonen. Læs vores anmeldelse.

Sony LinkBuds

 • 158 USD
 • 178 USD
 • 12 % rabat

Sonys LinkBuds har et enestående design, der er forankret i komfort og en luftig, åben lyd. De udmærker sig også, når de bruges til taleopkald, og overstråler stort set alle konkurrenter.

 • 158 $ hos Amazon
 • 160 $ ​​ved Best Buy

Men hvis du er på markedet efter noget lidt mere konventionelt (med aktiv støjreduktion, for at starte op), tilbyder Amazon også Sony WF-1000XM4 støjreducerende øretelefoner for $228 i stedet for deres sædvanlige $279,99.

WF-1000XM4-øretelefonerne er den seneste model af Sonys støjreducerende øretelefoner og er i øjeblikket vores foretrukne par trådløse øretelefoner, som du i øjeblikket kan købe. Disse ørepropper forbedrer deres forgænger på næsten alle måder og giver fremragende lyd og støjreduktion, ud over at de har noget af den længste batterilevetid blandt alle de trådløse øretelefoner, vi har testet. Selvom fraværet af multipoint Bluetooth-understøttelse er en skuffelse, betragter vi stadig WF-1000XM4 som en værdig overvejelse for alle på markedet for et par fremragende støjreducerende øretelefoner. Læs vores anmeldelse.

Sony WF-1000XM4

 • 228 USD
 • 280 $
 • 19 % rabat

Sonys WF-1000XM4 har den bedste støjreduktion af ægte trådløse øretelefoner, og lydkvaliteten er uden sidestykke. Øretelefonerne kan nu også oplades trådløst og har et nyt design, der er mindre og klassificeret IPX4.

 • 228 $ hos Amazon
 • 230 $ ved Best Buy

44 mm-konfigurationen af ​​Apple Watch SE koster normalt $309, men er i øjeblikket til salg hos Amazon for $229. Den GPS- og Wi-Fi-klare model af dette smartwatch er en fremragende enhed, der inkorporerer mange af Apple Watch Series 6's funktioner, men til en mere overkommelig pris. Bemærk, at denne særlige rabat kun gælder for det sølvfarvede aluminiumsur, der inkluderer et blåt sportsbånd, men du kan altid skifte båndet ud senere.

SE gør stort set, hvad du forventer af et Apple-mærket smartwatch. Den er i stand til at levere notifikationer, bruge Apple Pay til kontaktløse betalinger og holde styr på fitnessstatistikker ud over flere andre funktioner. Men for at holde et mere tilgængeligt prispunkt skærer SE nogle af de funktioner, der er inkluderet i Series 6 og 7, herunder en altid tændt skærm samt EKG- og blodiltovervågning. Selvom den måske mangler disse avancerede funktioner, håndterer SE det grundlæggende bemærkelsesværdigt godt takket være dens hurtige ydeevne. Læs vores anmeldelse.

Apple Watch SE (44 mm, GPS)

 • 229 $
 • 309 $
 • 26 % rabat

Apples mellemklasse-bærbare, Apple Watch SE, fungerer som et skridt op i forhold til Series 3, med funktioner og et design, der ligner sidste generations Series 6.

 • 229 $ hos Amazon
 • 249 $ hos Walmart

Lige nu kan du stadig få fat i et gratis 128 GB microSD-kort, når du køber et etårigt familieabonnement på Nintendo Switch Online hos Best Buy. Denne pakke koster kun $34,99 sammenlignet med dens samlede værdi på omkring $103, hvilket gør dette til et godt tilbud for nye Switch-ejere eller virkelig enhver, der bare kunne bruge et ekstra microSD-kort. Et 128 GB microSD-kort koster normalt omkring 34,99 USD i sig selv, så dette er en god værdi, næsten uanset hvilken måde du skærer det på.

Ligesom det individuelle abonnement på Nintendo Switch Online giver familiemedlemskabet adgang til de onlinefunktioner, der bruges til en række spil, herunder Splatoon 2 og Mario Kart 8. Det giver dig også adgang til et voksende bibliotek af klassiske spil til NES og SNES på Nintendo Switch. En sidste fordel ved dette medlemskab er at kunne bruge cloud storage til alle dine gemte spil, hvilket sikrer, at du altid har dine seneste data ved hånden.

Den vigtigste forskel med familieabonnementet er muligheden for at dele dine loginoplysninger med op til otte andre medlemmer med deres egne Nintendo Online-konti, uanset om de alle er knyttet til den samme konsol eller ej.

100px) height=

Nintendo Switch Online (årlig familie medlemskab + 128 GB microSD-kort)

 • 35 USD
 • 103 USD
 • 67 % rabat

Du kan få et gratis 128 GB microSD-kort til Nintendo Switch, når du køber et etårigt familiemedlemskab til Nintendo Switch Online. Dette giver op til otte brugere adgang til online multiplayer og Nintendos katalog over retrospil.

 • $35 i bedste fald Køb

Relateret

De bedste tilbud på Nintendo Switch-spil lige nu

Hvis den nylige udgivelse af Diablo: Immortal eller Apex Legends på mobile enheder får dig til at overveje en praktisk controller til din telefon, er Razer Kishi-mobilcontrolleren til Android i øjeblikket til salg for $44,99, halvt så meget som den oprindelige pris af dette $89,99-tilbehør. iPhone-brugere kan også finde den Apple-kompatible model af Kishi til salg for $59,99.

Mens de fleste Bluetooth-kompatible spilcontrollere kan bruges trådløst med telefoner, er det svært at finde en elegant måde at støtte din skærm på (medmindre du allerede har en controller/telefongreb). Razer Kishi klemmer dog rundt om din telefon og gør den til en Nintendo Switch-a-lignende, komplet med triggere og skulderknapper.

Det er værd at bemærke, at Razer Kishi ikke nødvendigvis er kompatibel med alle telefoner, men den understøtter officielt enheder så store som Samsung Note 10 Plus. Razer har sammensat en FAQ vedrørende de specifikke dimensioner, der understøttes af Razer Kishi, med en liste over enheder fra større producenter, der spiller godt med dette tilbehør. Læs vores anmeldelse.

100px) height=

Razer Kishi til Android

 • 45 USD
 • 100 USD
 • 56 % rabat

Razers Switch-lignende controller er designet til mobilspil og skybaserede spiltjenester.

 • $45 hos Amazon

Best Buy og B&H Photo sælger begge helt nye Sonos Roam- og Sonos Move-højttalere til nogenlunde samme pris, som renoverede modeller typisk går efter. Roam Bluetooth-højttaleren koster normalt $179,99, men er nedsat til $143, mens den større, mere kraftfulde Sonos Move er til salg for $319,20 i stedet for dens sædvanlige $399. Begge disse højttalere formår at pakke noget imponerende lydkvalitet ind i en bærbar formfaktor uden at miste de tilslutningsfunktioner, som Sonos-højttalere er kendt for.

For en mere bærbar mulighed, vil du måske overveje Sonos Roam. Denne vandtætte Bluetooth-højttaler er perfekt egnet til poolen eller stranden og er holdbar nok til de fleste påvirkninger. Mens 10-timers batterilevetid er noget skuffende, tilbyder Roam indbygget support til både Alexa og Google Assistant. Udover håndfri afspilningskontrol, har Roam også Apple AirPlay 2-understøttelse, så den problemfrit kan kommunikere med andre kompatible Apple-enheder på det samme netværk. Læs vores anmeldelse.

Sonos Roam < /h3>

 • 143 USD
 • 180 USD
 • 21 % rabat

Sonos Roam er en virkelig bærbar Sonos-højttaler med et robust design, der er bygget til at modstå elementerne. Den har også trådløs opladning og understøtter AirPlay 2, Alexa og Google Assistant.

 • 143 USD ved Best Buy
 • 143 USD ved B&H Photo

Hvis du har brug for en højttaler med lidt mere juice, kan Sonos Move være den bedre løsning. Mens dens vægt og batterilevetid gør den lidt sværere at bære end Roam, giver Sonos Move en langt større lydprofil. Og takket være dens IP56 vejrbestandighed, skal du ikke bekymre dig om at efterlade den udenfor under regnen (men udsæt ikke din teknologi for dette, hvis du kan hjælpe det). Udover problemfri integration med andre Sonos-højttalere, inkluderer Move også Apple AirPlay 2 for nemt at parre med Apple-enheder i nærheden. Og ligesom mange andre Sonos-enheder kan afspilning på farten styres håndfrit takket være indbygget support til Google og Alexa stemmeassistenter. Læs vores anmeldelse.

Sonos Move

 • 319 USD
 • 399 USD
 • 20 % rabat

Sonos Move er en stor højttaler, der er designet til at blive flyttet rundt i huset eller brugt udenfor i gården. Den tilbyder kraftfuld lyd og fuld understøttelse af utallige streaming-apps gennem Sonos-appen.

 • 319 USD ved Best Buy
 • 319 USD hos Sonos < /li>

Relateret

De bedste Bluetooth-højttalere at købe lige nu

To tilbud mere du vil måske tjekke ud…

 • En fire-pakke Apple AirTags koster typisk $99,99, men du kan i øjeblikket få et bundt af disse trackere hos Woot for $87,99. Disse trackere i møntstørrelse bruger “Find My”-netværket til at hjælpe dig med at holde styr på alt fra bagage til kæledyr.
 • Normalt 99,99 USD har Woot nedsat de trådløse Skullcandy Push-øretelefoner til 29,99 USD for alle, der er seje med at eje øretelefoner, der har en fed metallisk blågrøn farve. Disse vandtætte øretelefoner er i stand til i alt 12 timers afspilning pr. opladning, og de oplades via USB-C.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at indsende din e-mail accepterer du vores Vilkår og fortrolighedserklæring. Du kan til enhver tid framelde dig. Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder. Abonner